marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney s-a casatorit civil, luni, la Venetia: cum arata sotia lui, in rochia de mireasa

Actorul american George Clooney si avocata britanica Amal Alamuddin s-au casatorit civil intr-o scurta ceremonie care a avut loc, luni, la sediul primariei din Venetia, dupa un weekend de petreceri si festivitati, informeaza hollywoodreporter.com.

George Clooney s-a casatorit civil, luni, la Venetia: cum arata sotia lui, in rochia de mireasa

George Clooney, purtand un elegant costum gri, si iubita sa, Amal Alamuddin, imbracata intr-un costum alb si cu o palarie supradimensionata, au ajuns la sediul municipalitatii Venetiei in jurul orei locale 13:30 (14:30 ora Romaniei, n.r), pentru a-si oficializa relatia.

 

Dupa o ceremonie de 14 minute, cuplul a iesit zambind si salutand multimea de fotografi. Ambii miri purtau verighete de platina, in timp ce Amal Alamuddin purta, la mana dreapta, inelul de logodna decorat cu diamante de sapte carate, in valoare de 750.000 de dolari.

 

Sediul primariei din Venetia este intr-un palat din secolul al XIV-lea, pe Canal Grande, iar autoritatile au inchis traficul in zona, luni dupa-amiaza, pentru a evita aglomeratia si producerea de incidente din cauza fanilor si a paparazzilor care doreau sa surprinda imagini cu celebrul cuplu.
Clooney, in varsta de 53 de ani, si Alamuddin, in varsta de 36 de ani, au organizat, cu prilejul nuntii lor, o serie de ceremonii si petreceri fastuoase in weekend, la hotelul venetian de sapte stele Aman, de pe Canal Grande, la care au participat vedete ca Matt Damon, Bono, Cindy Crawford si Bill Murray.

 

Agentul lui Clooney a dat publicitatii, sambata, o declaratie scurta in care anunta casatoria celor doi, dar, potrivit legii italiene, relatia nu era recunoscuta oficial pana la inregistrarea, luni, de catre autoritatile italiene a documentelor in acest sens.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies