marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney, cel mai ravnit burlac de la Hollywood, a stabilit data nuntii: cand se va casatori cu frumoasa sa iubita, Amal Alamuddin

George Clooney, considerat cel mai celebru burlac de la Hollywood, s-a hotarat asupra casatoriei cu iubita sa,  Amal Alamuddin. Conform presei straine, actorul este decis sa faca acest pas, dupa ce a fost burlac mai bine de 20 de ani si era vehement impotriva acestei idei.

George Clooney, cel mai ravnit burlac de la Hollywood, a stabilit data nuntii: cand se va casatori cu frumoasa sa iubita, Amal Alamuddin


Actorul american George Clooney se va casatori cu logodnica sa, Amal Alamuddin, o avocata specializata in drepturile omului, intr-o ceremonie ce va avea loc pe 12 septembrie, in Italia, a declarat un prieten al cuplului.Potrivit unui bun prieten al lui Amal Alamuddin, aceasta pregateste deja invitatiile de nunta, care ii informeaza pe destinatarii lor ca trebuie, in septembrie, sa calatoreasca pana in Italia, cu avionul, si apoi in Liban.


"12 septembrie este data la care vor sa se casatoreasca", a declarat un prieten al viitoarei mirese, citat de dailymail.co.uk. Amal Alamuddin, in varsta de 35 de ani, s-a nascut in Liban, dar a crescut in Marea Britanie.


"Toata lumea crede ca ei se vor casatori pe malul Lacului Como din Italia, unde George are o vila foarte frumoasa, insa Amal crede ca ar fi un eveniment lipsit de discretie. Ei vor sa organizeze o petrecere mica intr-un sat italian, unde vor putea sa controleze accesul fotografilor. Insa nu s-au hotarat deocamdata asupra localitatii. Apoi, ei vor organiza doua petreceri spectaculoase pentru familiile lor, la Londra si in Liban", a adaugat aceeasi sursa.


Cei doi au aparut pentru prima data impreuna in public in octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People. De atunci, starul hollywoodian si iubita sa au fost vazuti impreuna la New York si in vacante petrecute in Tanzania si Seychelles. George Clooney, in varsta de 53 de ani, a avut numeroase relatii de-a lungul anilor. Insa el nu a dat niciodata impresia ca si-ar fi dorit sa se mai implice intr-o relatie pe termen lung, dupa divortul de actrita Talia Balsam, cu care a fost casatorit intre 1989 si 1993.

 

Acesta a mai avut relatii pasagere cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actrita italiana Elisabetta Canalis si cu actrita din serialul "Salvamarii/ Baywatch" Krista Allen.

 


Amal Alamuddin este o avocata britanica specializata in drept international si drepturile omului. Ea a fost votata "cea mai sexy avocata din Londra" in 2013. Printre clientii acesteia s-a numarat si Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

 


George Clooney si-a castigat renumele ca actor, producator, producator executiv, scenarist si regizor, dar si ca activist dedicat cauzelor umanitare. In 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a castigat si Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte buna si noroc", "Michael Clayton", "Sus, in aer/ Up in the Air", "Descendentii/ The Descendants", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".

 


Cel mai recent film scris si regizat de George Clooney este "The Monuments Men", despre o unitate speciala compusa din sapte directori, conservatori ai muzeelor si istorici din arta, care primeste, in timpul celui de-Al Doilea RazboiMondial, din partea Aliatilor, ordinul de a gasi operele de arta confiscate de nazisti in spatele liniilor inamice, pentru a le restitui proprietarilor de drept.

 

Sursa: Mediafax.ro

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies