marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai memorabile 15 momente din Game of Thrones. Secventele impresionante din cel mai apreciat serial al momentului

Considerat unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile, Game of Thrones a oferit o serie impresionanta de secvente impresionante, care au ramas in memoria telespectatorilor. Totalfilm.com a realizat un clasament in care a inclus cele mai memorabile 15 momente ale seriei.

Cele mai memorabile 15 momente din Game of Thrones. Secventele impresionante din cel mai apreciat serial al momentului

1. Nice Day for a Red Wedding! (Sezon 3, episod 9)
Dupa ce au ajuns la nunta aparent linistita de la castelui Lordului Walder Frey, Catelyn Stark, Robb Stark si sotia sa descopera prea tarziu faptul ca au fost atrasi intr-o capcana.



2. Ned Stark loses his head (Sezon 1, episod 9)
Acuzat de tradare, Ned Stark este decapitat intr-o maniera senzationala de catre regele Joffrey. Este unul dintre primele momente surprinzatoare ale serialului.



3. The Mother of Dragons is born (Sezon 1, episod 10)
Afectata de moartea sotului sau, Daenerys pune ouale de dragon pe mormant si apoi se arunca si ea in flacari. Este ultima scena din primul sezon.



4. Jaime opens his heart to Maid of Tarth (Sezon 3, episod 5)
In timp ce imparte baia cu Brienne, Leul din Lannister dezvaluie adevarul despre modul in care a venit sa isi castige notorietatea.



5. Daenerys chows down on a horse’s heart (Sezon 1, episod 6)
Dupa ce a declarat ca fiul ei nenascut va deveni Khalul care va conduce lumea, Daenerys castiga respectul lui Dothraki dupa ce mananca o inima cruda de cal.



6. Tyrion confronts Cersei about the the slaying of Robert’s bastard multitude (Sezon 2, episod 2)
Crezand ca sora sa s-a aflat in spatele masacrului de la City Watch, Tyrion este luat prin surprindere cand realizeaza faptul ca vinovatul este regele Joffrey.



7. Tywin Lannister puts Jaime in his place (Sezon 1, episod 7)
Patriarhul Lannister ii spune celui mai mare fiu al sau sa aleaga numele de familie in loc de porecla necuviincioasa.



8. Arya calls in her favours (Sezon 2, episod 5)

Dupa ce devine paharnic al lui Tywin Lannister, Arya se intalneste din nou cu misteriosul asasin Jaqen H'ghar. Atras intr-o intelegere de neoprit, acesta este fortat sa indeplineasca primul dintre cele trei favoruri datorate Aryei.



9. Jaime Lannister pushes Bran Stark (Sezon 1, episod 1)

Bran il surprinde pe Jaime in timpul unui incest cu Cersei. Este un episod de debut caracterizat printr-o atmosfera plina de suspans si neprevazut.



10. Cersei warns Ned Stark about the danger of playing ‘A Game of Thrones’ (Sezon 1, episod 7)
Episodul surprinde faimoasele cuvinte ale personajului Cersei catre Ned Stark, pe care il avertizeaza de faptul ca intr-un joc al tronurilor fie castigi, fie mori.



11. Jaime’s Red Right Hand (Sezon 3, episod 3)
Demonstrand faptul ca este un om cu principii, Jaime isi arata loialitatea fata de Brienne si respectul care s-a nascut intre cei doi in timpul calatoriei spre Kingsroad.



12. Daenerys is lifted to the skies (Sezon 3, episod 10)
Episodul surprinde scenele de pe Marea Narrow, unul dintre momentele suprinzatoare ale seriei. Daenerys este purtata pe umerii localnicilor.



13. Tyrion's toilet break (Sezon 1, episod 3)
Abilitatile diplomatice ale lui Tyrion se fac remarcate in timp ce reuseste sa tempereze din temerile trupelor.



14. A Night Watch patrol encounters White Walkers (Sezon 1, episod 1)
Episodul are un inceput dramatic si ii prezinta pe White Walkers, avertizand totodata despre pericolul si momentele tensionate ce vor urma.



15. Jon Snow goes undercover beyond the wall (Sezon 2, episod 8)
Intre Wilding Ygritte si Jon se nasc scantei atunci cand acesta reuseste sa-i atinga latura sensibila pe care o inhibase odata cu intrarea in trupele Night Watch.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies