marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones: primele imagini din sezonul 4, cum arata eroii celui mai popular serial al momentului

HBO a lansat promo-ul in care anunta show-urile pe care le pregatesc pentru anul viitor, in care apar si imagini din sezonul patrul al serialului Game of Thrones.

Game of Thrones: primele imagini din sezonul 4, cum arata eroii celui mai popular serial al momentului

 

In cele opt secunde in care sunt secventele din Game of Thrones nici unul dintre personaje nu moare, apare un personaj calare, Tyrion se plimba cu catuse pe maini, Joffrey se gandeste, iar Jaime Lannister rasfoieste o carte, iar Sansa pare fericit. 

 

In scena de la Nunta Regala in care apare Joffrey, acesta face mai mult decat sa se gandeasca. Fanii pot observa ca pe fundal apare si Lady Olenna, Queen of Throns. Jaime Lannister este schimbat fata de sezoanele trecute, este barbierit, tuns scurt si are o mana de aur care o inlocuieste pe cea pe care a pierdut-o in sezonul trecut.

 

Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, "Urzeala tronurilor" are o actiune centrata vag in secolul al XV-lea, intr-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul si fantasticul vin in completarea actiunii din "Urzeala tronurilor".

 

 

 

Seria "Cantec de gheata si foc" ("A Song of Ice and Fire") este o fantezie epica scrisa de romancierul si scenaristul american George R. R. Martin. Acesta a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

 

Ultimul episod din cel de-al treilea sezon al serialului "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", produs si difuzat de postul HBO, a doborat recordul de piraterie online in domeniul productiilor de televiziune. Acest episod a generat un numar record de descarcari online simultane. In primele 24 de ore de dupa difuzarea episodului pe micile ecrane, peste 1 milion de persoane l-au descarcat deja - doborand toate recordurile precedente pentru un serial de televiziune.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies