marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones i-a traumatizat pe fani: cel mai recent episod din serial, considerat cel mai socant din istoria televiziunii

Fanii serialului Game of Thrones au trecut printr-un soc la vizionarea celui mai nou episod. Producatorii au realizat un adevarat masacru in show, la finalul caruia moare unul dintre cele mai iubite personaje, scrie New York Daily News.

Game of Thrones i-a traumatizat pe fani: cel mai recent episod din serial, considerat cel mai socant din istoria televiziunii



Atentie urmeaza spoilere!

Fanii serialului Urzeala Tronurilor au ramas fara cuvinte in fata micilor ecrane. In episodul difizuat duminica, are loc un adevarat carnagiu, la finalul caruia Robb Stark, interpretat de Richard Madden este macelarit. Daca scena a fost greu de privit pentru fani, ea a avut si un impact puternic asupra actorilor. Presa din America a numit acesta cel mai socant episod din istoria televiziunii.

"Sincer, a fost oribil. A fost dificil pentru toti si la un moment dat am plans mai multi dintre noi, inclusiv eu. " a spus Richard Madden despre scena in care personajul sau Robb Stark, Regele Nordului, este ucis. In scena sumbra, numita Red Wedding, Stark este tradat de proprii sai oameni si macelarit, impreuna cu mama sa Catelyn (Michelle Fairley) si sotia sa insarcinata (Oona Chaplin).

 

 

 


 

"Robb Stark alaturi de regina sa moarta in bratele lui, cu stomacul spintecat si sange tasnind peste tot, cam asa era. Ziua aia a fost chinuitoare, cand ma gandeam ca o sa ii fie taiat gatul si mamei lui. La sfarsitul zilei, am plecat direct spre aeroport, pentru ca nu voiam sa mai stau acolo.  Eu eram singurul om in avion spre Londra care plangea ca un nebun" a mai povestit Maden pentru New York Daily News.


Michelle Fairley
, actrita care o joaca pe Catelyn, mama lui Robb Stark in serial, a fost si ea marcata de acea scena. "A fost greu, iti imaginai cum ai fi fost tu, salvandu-ti copilul, dar modul in care au structurat scenaristii secventa, o aduce pe Catelyn in prim plan, neputand sa se mai zbata pentru baiatul ei. Ce e ciudat e ca in astfel de scene, corpul tau reactioneaza imediat, ai senzatia ca vrei sa fugi, dar nu poti, trebuie sa stai pe loc. Si ti se intensifica emotiile atat de tare ca la final te simti epuizat."

Pana si creatorul serialului, George R.R. Martin,  si autorul romanelor pe care este bazat serialul, n-a stiut daca va fi capabil sa se uite la aceasta scena, unul dintre cele mai intense si socante momente din intreg serialul.

 

"Versiunea acestei scene din carte este cea mai grea pe care am scris-o. Cand am scris A Storm Of Swords, care este o carte enorma, aceasta scena apare dupa jumatatea romanului, insa mi-a fost greu sa o scriu, efectiv mi se parea chinuitor. Asa ca mai intai am scrist tot restul cartii si abia dupa aia m-am straduit sa termin acel pasaj. La final, am simtit ca mi-am ucis doi prieteni. "
 

Spre deosbire de serial, in carte, scena e mai putin dramatica si nu apare deloc sotia lui Robb si nici nu era insarcinata. Insa producatorrii au reusit sa faca si mai intunecata acea scena.


 

Martin, care este si producator executiv a recunoscut ca ii e teama ca unii dintre fani sa nu mai poata urmari serialul din cauza aceste scene. "Am stiut ca scena Red Wedding va avea un impact colosal pentru va incalca toate regulile. Sa il omor pe Ned a fost un soc in primul sezon, apoi fiul vrea sa se razbune. Ei, eu acum am venit cu ceva inedit: de data asta moare si fiul razbunator, nu termina ca un erou. Fanii vor trebui sa urmareasca in continuare pentru a vedea daca exista un fel de recompensa pentru toate aceste evenimente".

 

 

 


 
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies