marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones a revenit in forta: primul episod din sezonul 5 a facut record de audienta. Imaginile urmarite de milioane de fani

Primul episod din sezonul cinci al serialului Game of Thrones a facut record de audienta, semn ca popularitatea show-ului celor de la HBO creste din ce in ce mai mult.

Game of Thrones a revenit in forta: primul episod din sezonul 5 a facut record de audienta. Imaginile urmarite de milioane de fani

Astfel, sezonul 5 a debutat cu audiente foarte bune, cu 8 milioane de telespectatori, cu 1.14 milioane de oameni mai mult fata de precedentul record si cu 800.000 de telespectatori mai mult fata de cel mai mare record din istoria serialului.


De la debutul serialului, din 2011, audientele au crescut constant iar popularitea show-ului l-a transformat intr-un fenomen global. Mai mult, in vara anului trecut, Game of Thrones a depasit celebrul "Clanul Soprano" si a devenit cel mai urmarit serial din istoria HBO, cu 19. 1 milioane de telespectatori saptamanal, conform Hollywood Reporter. In aceste cifre sunt inclusve si serviciile HBO Go, DVR sau On Demand.

 

Noul sezon din Game of Thrones va aduce o serie de personaje noi, foarte multe feminine. Conform Hollywood Reporter fanii vor avea ocazia sa o vada si pe sora lui Joffrey, dar si fiicele curajoase ale lui Oberyn. Sezonul 5 se numeste Sand Snakes. Fanii o pot vedea in imagine pe Myrcella Baratheon, fiica lui Jamie si Cersei Lannister, plecata in sezonul 2.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies