marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Megan Fox s-a ingrasat pentru noul ei rol in comedia This is Forty. Mananca de 5 ori pe zi

Actrita de 25 de ani criticata in trecut pentru ca este prea slaba a aparut pe platourile de la noul ei film cu cateva kilograme in plus.

GALERIE FOTO Megan Fox s-a ingrasat pentru noul ei rol in comedia This is Forty. Mananca de 5 ori pe zi

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW

Megan Fox filmeaza in aceste zile in Los Angeles pentru comedia This Is Forty unde joaca alaturi de Leslie Hand si Paul Rudd.

Fostul star din seria Transformers trage din greu la sala pentru a fi in forma, insa mananca si de 5 ori pe zi pentru a se ingrasa a dezvaluit antrenorul ei citat de dailymail.co .uk.


Vedeta a fost surprinsa de paparazzi relaxandu-se intre scene ieri dupa-amiaza, Megan apeland la un asistent de platou pentru a o ajuta sa se fereasca de razele soarelui.

"A fost frustrata cand a fost numita anorexica pentru ca intotdeauna spune ca vrea sa se ingrase cu cateva kilograme. Are si un program de pregatire, dar nu pentru a slabi, ci pentru a fi in forma si a-si pastra musculatura" a declarat aceasta.

Actrita are un program extrem de incarcat: pe langa This is Forty, in aceasta vara s-a aflat si pe platourile de la The Dictator - o alta comedie cu Sacha Baron Cohen si Anna Faris.


"Mananc de 5 ori pe zi, nu tin diete, nu-mi place sa port machiaj si iubesc dusurile" a declarat actrita intr-un interviu pentru revista Elle.


In aceasta toamna, focoasa bruneta isi va lansa in cinematografe inca o comedie - Friends with Kids - un film despre un cuplu de peste 30 de ani care decide sa aiba un copil, dar sa nu se implice intr-o relatie.


Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies