marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO Cannes 2016: cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu. Mel Gibson a venit insotit de iubita sa, in varsta de doar 25 de ani, la ceremonia de inchidere

Festivalul de Film de la Cannes a debutat in forta, pe 11 mai si se va incheia pe 22 mai. Timpd de 10 zile, cinefilii din intreaga lume isi vor indrepta atentia catre cel mai mare festival de film din lume.

GALERIE FOTO Cannes 2016: cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu. Mel Gibson a venit insotit de iubita sa, in varsta de doar 25 de ani, la ceremonia de inchidere

GALERIE FOTO. VEZI CELE MAI FRUMOASE IMAGINI DE PE COVORUL ROSU

Mel Gibson a venit pe covorul rosu, la ceremonia de inchiderea a festivalului impreuna cu iubita sa. Asa cum era de asteptat cei doi au atras toate privirile, tinand cont ca este o diferenta de 35 de ani intre ei. Actorul are 60 de ani, iar Rosalind Ross are doar 25 de ani. Foarte apropiati, cei doi au fost tandri si pareau foarte fericiti pe covorul rosu.

 

 

 

Ziua 4. Kristen Stewart a atras privirile intr-o rochie scurta, ce i-a pus in valoare picioarele lungi. Aceasta este prezenta la Cannes cu doua filme noi, printre care "Cafe Society" si "Personal Shopper", care a fost primit atat cu aplauze, cat si cu huidueli la Cannes.

 

In acelasi timp, pe covorul rosu la Cannes, si-a facut debutul cel mai nou cuplu de la Hollywood: actrita Chloe Moretz si Brooklyn Beckham, fiul lui David Beckham, care au confirmat, in sfarsit, ca au o relatie. 

 

 

 

 

Ziua 3. Blake Lively a rapit toate privirile intr-o rochie de basm, de un albastru pal, pentru care a fost comparata cu nimeni alta decat Cenusareasa.

 

 

Ziua 2. Julia Roberts a aparut desculta pe covorul rosu, iar Amal Clooney a avut ceva batai de cap cu rochia. FOTO


Julia Roberts a facut senzatie la Festivalul de Film de la Cannes. Actrita a aparut pe covorul rosu desculta. Vedeta l-a avut alaturi si pe George Clooney. Amandoi fac parte din distributia peliculei "Money Monster", care a avut premiera joi.

 

 


Asa a ales Julia Roberts sa-si faca aparitia pe covorul rosu de la Cannes. Prezenta pentru prima data la festival, a purtat o rochie neagra, lunga, pe umeri, dintr-un material vaporos, accesorizata cu un colier. Dar nu a avut pantofi. Acest detaliu a fost observat de jurnalisti abia in momentul in care actrita a urcat scarile.

 

Julia Roberts: "Ce se intampla aici este o adevarata nebunie, este un mod extraordinar de a sarbatori cinematografia. Acestea sunt vise devenite realitate si nu este nimic care sa nu se fi ridicat la asteptarile mele. Este grozav!"

George Clooney a fost insotit la premiera filmului Money Monster de sotia sa. Amal Clooney a purtat o rochie lunga de un galben pal, care i-a pus in evidenta silueta, dar care i-a dat cateva batai de cap.

 

 

Alaturi de ei, pe covorul rosu, au fost si actorii Dominic West, Jack O'Connell si regizoarea peliculei, Jodie Foster. Filmul prezinta povestea unei vedete de televiziune, care, in acelasi timp, este si un guru al investitiilor de pe Wall Street. Lucrurile iau o intorsatura dramatica in momentul in care unul dintre fanii sai pierde toti banii familiei din cauza realizatorului de televiziune, asa ca il ia ostatic. De aceeasi soarta are parte si intreaga echipa. Iar totul se intampla in direct. Rolul principal i-a revenit lui George Clooney.

ilmul va ajunge in cinematografele din Romania in 3 iunie.

 

Ziua 1. Editia din acest an a fost deschisa de noul film al regizorului Woody Allen, "Cafe Society", despre lumea Hollywood-ului din anii '30.  Pe covorul rosu si-au facut aparitia starurile filmului ca Kristen Stewart, Blake Lively, Jesse Eisenberg, dar si nume ca Julianne Moore, Eva Longoria, Naomi Watts.Ca intotdeauna Festivalul de Film de la Cannes este inconjurat de o stralucire unica, datorata marilor staruri care pasesc an de an pe covorul rosu, dar si a tinutelor superbe care fac deliciul fanilor an de an.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies