marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Galerie foto. Emma Stone, favorita pentru un rol legendar in Dirty Dancing. Vezi evolutia ei

Frumoasa actrita de 22 de ani, Emma Stone este favorita pentru rolul lui Jennifer Grey din remakeul clasicului Dirty Dancing.

Galerie foto. Emma Stone, favorita pentru un rol legendar in Dirty Dancing. Vezi evolutia ei

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU TRANSFORMAREA EMMEI STONE

 

Potrivit celor de la Digital Spy Justin Timberlake si Emma Stone ar avea cele mai multe sanse sa-i inlocuiasca pe legendarii Patrick Swayze si Jennifer Grey in varianta moderna de la Dirty Dancing. Emma Stone este favorita la casele de pariuri in fata unor actrite ca Emma Roberts, Ellen Page, Miley Cyrus si Selena Gomez.


Nominalizata la Globurile de Aur in 2011, Emma Stone este una dintre cele mai apreciate tinere actrite din noua generatie. Ultimul ei film The Help lansat in aceasta saptamana in SUA i-a adus doar laude iar actrita a intors toate privirile la premiera.


Adaptare a romanului lui Kathryn Stockett, filmul The Help urmareste o poveste care se deruleaza in America anilor 60 cand problemele rasiale erau foarte mari. Eugenia Phelan  (Emma Stone) revine acasa dupa terminarea colegiului. Urmeaza o prietenie neasteptata pentru acele vremuri cu cele doua servitoare ale sale.


 

Tot in aceasta vara actrita cu origini suedeze a aparut intr-o comedie romantica Crazy, Stupid, Love (alaturi de Steve Carell, Ryan Gosling si Julianne Moore) despre un tata care trece printr-o criza de casnicie.


Emma si-a convins parintii sa o lase sa-si incerce norocul la Hollywood inca de cand avea 15 ani. Debutul in filmele mari l-a facut in 2007 cu Superbad. Cu Easy A a atras in 2010 atentia tututor, motiv pentru care a fost nominalizata la Globurile de Aur. In 2012 va aparea in primul ei blockbuster - va juca rolul lui Gwen Stacy in The Amazing Spider-Man.


Actrita pe care tabloidele americane o numesc "o combinatie intre Jennifer Aniston si Megan Fox" la capitolul frumusete face parte de pe lista ultimelor revelatii alaturi de Ellen Page, Amanda Seyfried, Rooney Mara, Kirsten Stewart si  Mila Kunis
 


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies