marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

GALERIE FOTO! Cele mai sexy 9 roluri marca Johnny Depp

Fie ca este un pirat nespalat si caraghios, un barbat cu foarfece in loc de maini sau un plangacios, Depp este barbatul din visurile tuturor femeilor. Iata cele mai sexy roluri ale sale.

GALERIE FOTO! Cele mai sexy 9 roluri marca Johnny Depp

9. “Finding Neverland” (2004)

S-ar putea sa fie gresit sa ne gandim ca J.M. Barrie este un sex simbol, dar cu Depp in rolul legendarului scriitor este inevitabil! Combinatia dintre tinuta pusa la punct, accentul scotian, sensibilitatea sa, bunatatea cu care ajuta o familie cu probleme si usurinta cu care se joaca cu copiii il transforma in barbatul perfect. Ca sa nu mai spunem ca-i plac cainii.

8. “From Hell” (2001)

In rolul inspectorului de politie, Frank Abberline, Depp are neplacuta datorie de a-l captura pe Jack Spintecatorul. Filmul nu este asa atragator, era victoriana nu arata grozav (barbatii aveau perciuni urati si mustata caraghioasa), dar parul ravasit al actorului, expresia mereu incruntata si costumul botit l-au transformat intr-un personaj romantic la care tanjesc femeile. Plus scena din cada ce se bucura de un poster propriu si o durata impresionanta, cat sa ai timp sa-ti clatesti ochii.

7. “Edward Scissorhands” (1990)

Pentru multi exista un singur tip palid, singuratic si cu parul tepos, numit Edward. Poate va intrebati cum poate un barbat ca el sa fie sexy? Ei bine, e usor. E in felul sau sensibil si in natura sa trista, in privirea lui si in disperarea cu care vrea sa fie pe placul tuturor. Daca vrei sa te tina-n brate, te tine si daca vrei sa dansezi in zapada lui trebuie sa-i ceri asta.

6. “Donnie Brasco” (1997)

Depp joaca atatea personaje ciudate si excentrice ca iti amintesti cu greu de infatisarea sa in haine normale, mai ales daca e vorba de hainele anilor ’70. Este superb in geaca de piele, pantaloni mulati si camasa deschisa la gat. Donnie Brasco este barbatul dur care-si traieste viata si politistul cu familie care incearca sa faca lucrurile corect. Este unul dintre cele mai fizice roluri ale sale si un Depp transpirat este o imagine admirabila. 



5. “Don Juan De Marco” (1994)

Depp ca legendarul iubaret Don Juan? Filmul reprezinta doua ore de pectorali bronzati ai actorului, privire arzatoare si… putin sex sau nuditate, dar multa senzualitate in stare pura. Un vis pe care-l punem pe repeat fara sa ne plictisim vreodata.



4. “Public Enemies” (2009)

“Imi plac baseball-ul, filmele, hainele bune, masinile rapide, whiskey-ul… si tu. Ce altceva ai vrea sa mai stii?” Nimic, mai ales cand il privesti pe elegantul John Dillinger. Iti va lua ceva frumos, te va plimba in masini rapide si va petrece ore bune cu tine intr-un hotel. Ce altceva ai mai vrea?

3. “Cry-Baby” (1990)

Exista ceva mai dragut decat un baiat dur si bosumflat pe o motocicleta? In filmul “Cry-Baby” Depp este succesorul rebelului James Dean, are o viata murdara, petrece timp cu baietii rai, dar tanjeste disperat dupa iubire. Canta, plange, isi face un tatuaj c-o lacrima pe care-l dedica iubitei sale si poarta tricou alb… mulat.

2. “Chocolat” (2000)

In caracterul si personalitatea lui Depp este inradacinat spiritual tiganesc, iar Roux in “Chocolat” este intruchiparea perfecta. Vorbeste cu accent irlandez, face bijuterii si isi petrece zilele cantand la chitara. Vine cu placere sa-ti repare usa, dar stim cu siguranta ca nu se va ocupa numai de ea.

1. Trilogia “Pirates of the Caribbean” (2003-2007)

Piratii n-ar trebui sa fie sexy. Ar trebui sa fie inspaimantatori si dezgustatori, dar nu el. Betiv, murdar, care isi insuseste ce nu-i apartine, Sparrow este toate astea. Un sarlatan hedonist cu umor de calitate si ochi patrunzatori, este mai nociv ca romul, dar mai delicious ca o zi de vara pe-o insula pustie. Ca sa nu mai vorbim de camasa sa care nu vrea sa stea inchisa, ea dezvelindu-i pieptul bronzat si lucrat… cine n-ar vrea sa-l ia de barbat si sa-i spele sosetele toata viata?

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies