marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Galerie foto: Cele 14 femei din viata lui George Clooney

La doar o luna dupa ce cel mai dorit burlac de la Hollywood, George Clooney, s-a despartit de prietena sa  modelul si actrita italianca Elisabetta Canalis, actorul si-a gasit o noua iubita: o fosta luptatoare profesionista de wrestling, Stacey Keibler, de 31 de ani. Stacey Keibler este numarul 14 pe lunga lista de iubite a lui Clooney. Vezi galerie foto!

1. Kelly Preston: 1987-1989

Inainte sa se casatoreasca cu John Travolta, actrita pe care in 2012 o veti vedea in drama Gotti: In the Shadow of My Father a avut o aventura cu George Clooney.

2.Talia Balsam: 1989-1993

Cunoscuta si sub numele de  "singura femeie din lume care l-a facut pe Clooney sa se insoare". O casatorie de 4 ani la Las Vegas si o viata de regrete pentru Clooney care a jurat ca nu se va mai insura niciodata. El s-a tinut de cuvant, ea s-a maritat cu actorul John Slattery cu care are si un copil.

3. Karen Duffy: 1995-1996

Aproape un an a durat relatia lui Clooney cu modelul american. Amandoi erau cunoscuti ca "party animals" la vremea respectiva asa ca despartirea nu a fost dureroasa pentru niciunul.

4. Celine Balitran: 1996-1999

Studenta ziua, chelnerita noaptea. Clooney a intalnit-o pe cand filma The Peacemaker in Paris in 1996 si a adus-o cu el in Los Angeles.

5.Brooke Langton: 1999

Actrita devenita celebra in SUA cu Melrose Place s-a bucurat si ea de cateva luni fierbinti alaturi de Clooney.

6. Traylor Howard: 2000

Actrita cunoscuta in SUA pentru seriale ca Two Guys and a Girl a avut timp intre cele doua divorturi ale sale si de o scurta aventura cu cel mai sexy barbat din lume la vremea respectiva.

7. Lisa Snowdon: 2000-2005

Cei doi au avut o relatie tumultuoasa, plina de despartiri si impacari. Lisa, fotomodel britanic, l-a cunoscut pe George in timpul unei reclame pentru Martini in 2000. Restul este istorie.

8.Renée Zellweger: 2006


Este prima actrita A-list cu care Clooney a avut o relatie. Cei doi au inceput in 2001 insa s-au despartit si impacat de atat de multe ori pana in 2006 incat presa le-a pierdut sirul.

9. Jennifer Siebel: 2002

Sotia primarului actual din San Fracisco, Gavin Newsom, Jennifer a ajuns populara si dupa o scurta relatie cu George.

10. Maria Bertrand: 2002

Inca o chelnerita  ( de data asta din Canada) bifata pe lista de Clooney.

11.Teri Hatcher: 2007

Una dintre cele patru “neveste disperate" a fost lasata cu inima zdrobita de despartirea de Clooney. Relatia ei cu unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood a fost extrem de scurta.

12 Sarah Larson: 2007-2008

Sau chelnerita nr.3. Cei doi erau pe prima pagina a tabloidelor in 2007 dupa ce au fost implicati intr-un accident de motocicleta. El s-a ales cu o coasta rupta, ea cu un picior rupt. Dupa un an ambii au suferit despartirea.

13. Elisabetta Canalis: 2009-2011

Relatia glamour a celor doi a facut deliciul tabloidelor. Italianca focoasa a calcat stramb cand a declarat ca vrea sa se marite. Raspunsul lui George a venit repede: dupa 2 saptamani isi spuneau adio.

14. Stacy Keibler: 2011

Se cunosc de 4 ani, insa frumoasei luptatoare WWE de abia acum i-a venit randul. Noua iubita a eternului burlac de la Hollywood s-a bucurat de o vacanta in vila acestuia din Italia de la Lacul Como. "M-am simtit ca in Rai" a scris aceasta pe Twitter. Ce femeie nu s-ar simti asa alaturi de Clooney?!

 


 

Modifică setările cookies