marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gafa de proportii cu 24 de ore inainte de Gala Globurilor de Aur: au fost dezvaluiti castigatorii in categoriile Best Picture?

Cu 24 de ore inainte de cea de-a 72-a editie a Premiilor Globurilor de Aur,  o gafa uriasa pune in umbra evenimentul. Pe site-ul evenimentului au fost trecute numele castigatorilor din acest la categoriile  Best  Picture - Drama is Best Picture- Comedy or Musical.

Gafa de proportii cu 24 de ore inainte de Gala Globurilor de Aur: au fost dezvaluiti castigatorii in categoriile Best Picture?

Timp de mai multe ore, cei care au vizitat site-ul www.goldenglobes.com au putu observa ca in lista casitgatorilor, care inca ii are trecuti pe cei din editia trecuta, la Best Picture- Drama, in locul 12 Years a Slave, a aparut numele unui film nominalizat in 2015. In loc de 12 Years a Slave, utilizatorii au vazut numele filmului "Selma". Aceeasi eroare apare si la categoria Best Picture-Musical or Comedy. Desi imaginea este din filmul "American Hustle", castigatorul de anul trecut, numele trecut este Into The Woods, considerat favoritul. 

 

 

 

 

 

Astfel, "Selma" si "Into The Woods" ar urma sa fie marii castigatorii ai serii, daca eroare se adevereste. The Hollywood Foreign Press Association (Asociatia Presei Straine de la Hollywood), care ofera trofeele Globul de Aur", a declarat ca a fost un simplu test, o eroare si ca nu inseamna ca acestia sunt castigatorii.

 

"Am facut niste teste pe site, iar unul dintre ele a fost facut live. Am selectat la intamplare doua titluri din categoriile respective, dar nu inseamna ca sunt castigatorii. Ne pare extrem de rau pentru eroarea comisa" a spus administratorul site-ului, pentru Daily Mail.

 

 

 

Totusi, fanii sunt sceptici si se intreaba daca nu cumva Selman, drama despre Drepturile Civile, nu ar putea sa bata alte productii cu pretentii ca "The Imitation Game", "Boyhood", "The Theory of Everything" sau "Foxcatcher". Cu toate astea, astfel de erori s-au intamplat si in alti ani. In 2009, pe site-ul evenimentului, la castigatori, in categoria Best Actress aparea Anne Hathaway, iar castigatoarea in acea editie a fost Kate Winslet.

 

 

Gala Globurilor de Aur are loc in noapte dintre 11 si 12 ianuarie, incepand cu ora 3:00, ora Romaniei.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies