marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Fury", noul film al lui Brad Pitt, debuteaza pe primul loc in box-office-ul din SUA

Filmul "Furia: Eroi anonimi/ Fury", regizat de David Ayer, cu Brad Pitt si Shia LaBeouf in distributie, a debutat pe prima pozitie in box office-ul nord-american, cu incasari de 23,5 milioane de dolari de vineri pana duminica, potrivit boxofficemojo.com.

Fury , noul film al lui Brad Pitt, debuteaza pe primul loc in box-office-ul din SUA

Primele impresii despre filmul "Fury" sunt favorabile, iar cei mai entuziasti critici l-au numit "cel mai bun film despre razboi de la Saving Private Ryan" incoace.


Actiunea  din "Fury" are loc in perioada Celui De Al Doilea Razboi Mondial si vizeaza lupta dintre americani si nazisti dinspre finalul razboiului. Brad Pitt este eroul principal, alaturi de Shia LaBeouf sau Logan Lerman, care a declarat ca "acest film a depasit asteptarile mele, este cu totul deosebit".




Lungmetrajul "Fata disparuta/ Gone Girl", regizat de David Fincher, s-a clasat pe locul al doilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 17,8 milioane de dolari de vineri pana duminica.


Avandu-i in distributie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris si Missi Pyle, "Fata disparuta" este un thriller care spune povestea dramatica a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a casatoriei sale, anunta autoritatile ca sotia lui a disparut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect si a investigatiei politistilor, imaginea casniciei perfecte a lui Nick incepe sa fie inlocuita de suspiciuni si intrebari. Toata lumea din jur incepe sa vada minciunile si comportamentul ciudat al barbatului, iar in curand intrebarea esentiala este pe buzele tuturor: Si-a omorat Nick sotia?



 



Filmul de animatie "The Book of Life", regizat de Jorge R. Gutierrez, a debutat pe pozitia a treia, cu incasari de 17 milioane de dolari de vineri pana duminica. Manolo, un tanar prins intre a deveni ceea ce familia sa asteapta de la el si a-si urma instinctele, porneste intr-o aventura care il poarta prin trei lumi fantastice, unde trebuie sa isi infrunte cele mai mari temeri.



Citeste continuarea aici!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies