marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fury a inchis Festivalul de Film de la Londra. Romanca Anamaria Marinca a stralucit pe covorul rosu si a dezvaluit ce a insemnat experienta colaborarii cu Brad Pitt

Talentata actrita romanca Anamaria Marinca isi continua cariera de succes si isi trece in cv un film extraordinar, Fury, in care joaca alaturi de Brad Pitt. Cat de frumos poate fi sa lucrezi cu cel mai celebru actor de pe planeta? Actrita a dezvaluit la premiera Fury din Londra ce a insemnat colaborarea cu Brad Pitt.

Fury a inchis Festivalul de Film de la Londra. Romanca Anamaria Marinca a stralucit pe covorul rosu si a dezvaluit ce a insemnat experienta colaborarii cu Brad Pitt

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO



Anamaria Marinca
, cea care interpreteaza rolul Irmei in drama de razboi "Furia: Eroi anonimi/ Fury", a declarat, la premiera lungmetrajului de la Festivalul de Film de la Londra, ca Brad Pitt, alaturi de care joaca in aceasta pelicula, si regizorul David Ayer au fost "sprijinul" sau, conform Mediafax.

 

"Fury" a fost proiectat in premiera in inchiderea Festivalului de Film de la Londra, in prezenta actorului Brad Pitt si a regizorului David Ayer. De asemenea, la premiera lungmetrajului au participat actorii Anamaria Marinca, Alicia Von Rittberg, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal si Michael Peña. Actrita noastra a fost constant langa Brad Pitt si s-au pozat impreuna.
 

 

 

Intrebata dupa premiera lungmetrajului cum a fost sa filmeze o scena atat de intensa precum cea prezentata in drama de razboi, Anamaria Marinca a precizat ca, intr-un fel, pentru ea "nu a fost atat de greu", avand in vedere ca "baietii au creat intreaga atmosfera".
"Era o frica peste tot si am simtit-o intens. David este un regizor incredibil si cumva a reusit sa ne puna sa cream aceasta situatie uimitoare", a completat aceasta.

"Stiu ca a brutal, a fost teribil sa realizam acea scena, tremuram in realitate, doar am crezut. Uneori doar crezi, oamenii din jur te fac sa crezi si cred ca, pentru mine, Brad si David au reprezentat sprijinul principal", a mai spus Marinca. Pe de alta parte, intrebata daca relatia dintre regizorul filmului si actorul Brad Pitt a fost una "naturala", Anamaria Marinca a precizat ca, "in momentul in care au ajuns in distributie, ei deja se purtau ca o familie".

 

 

 

 

"A fost un proces neobisnuit. M-am simtit foarte apropiata de ei si m-am simtit in pericol si in siguranta in acelasi timp. Stiu ca este un paradox, dar a fost o perioada nebuna pentru noi toti", a mai spus Marinca.

 

 

"Fury" a primit deja recenzii din partea criticilor straini, iar multi dintre ei s-au declarat total fascinati de film, pe care l-au numit "cel mai bun film despre razboi din ultimele decenii", o performanta atinsa de "Saving Private Ryan", cu Tom Hanks si in regia lui Steven Spielberg.

 


Actiunea  din "Fury" va avea loc in perioada Celui De Al Doilea Razboi Mondial, si vizeaza lupta dintre americani si nazisti dinspre finalul razboiului. Brad Pitt va fi eroul principal, alaturi de Shia LaBeouf sau Logan Lerman, care a declarat ca "acest film a depasit asteptarile mele, este cu totul deosebit".

 

 

Inca de la premiera trailerului, atat presa cat si fanii l-au dat drept un candidat posibil pentru sezonul Oscarurilor, cu posibilitati de nominalizare la mai multe categorii, inclusiv cel mai bun film al anului. Pana atunci, iata ce scrie presa straine despre Fury:

 

The Telegraph: "In multe dintre moment, filmul lui David Ayer ne apropie atat cat poate cinematografia, de ororile razboiului si ce inseamna acesta. Interpretarea lui Brad Pitt se aseamana ca stil cu cea din The Tree of Life si nu neaparat cu cea din Inglorious Basterds."

 

Deadline: "Actiunea are loc in tancuri, pe tancuri si nu cred ca am mai vazut recent un film care sa focuseze atat de mult pe aceasta actiune de razboi. Este remarcabil si cred ca este cel mai bun film de razboi din ultima vreme, la fel ca Saving Private Ryan sau Platoon".

 


 

Fury este regizat de David Ayer (Street Kings, End of Watch) si produs de Sony si QED. Actiunea va avea loc in perioada anilor 40 si se va axa pe experienta unui grup de 5 soldati americani care ataca infanteria nazista cu un tanc numit Fury. O data cu semnarea contractului cu Brad Pitt, Ayer a reusit sa atraga si alte nume importante de la Hollywood, asa cum a facut si Quentin Tarantino cu Inglourious Basterds. "Fury" se va lansa in Romania din 24 octombrie.

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies