marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

“Friday the 13th”, pe primul loc in box office-ul american

Al 12-lea film din seria horror "Vineri 13" a intrat direct pe prima pozitie in box office-ul nord-american, detronand astfel comedia romantica, He's Just Not That Into You”, care a cazut pe pozitia a doua.

“Friday the 13th”, pe primul loc in box office-ul american

Lansat vineri, pe 13 februarie, acest nou lungmetraj este un remake al primului film din serie, care a fost lansat in 1980.

Realizat de producatorii filmului "The Texas Chain Saw Massacre", noul "Friday the 13th"/ "Vineri 13"reia vechile retete de succes ale filmelor horror: pe malul unui lac indepartat si izolat, un grup de tineri se confrunta cu un ucigas psihopat. Reteta si-a dovedit eficienta inca o data, deoarece filmul a obtinut incasari de 42,2 milioane de dolari.

Thriller-ul "Teroare in Paris/ Taken", cu Liam Neeson in rolul unui fost spion care isi cauta fiica rapita, a ocupat a treia pozitie in clasament si a avut incasari de 19,2 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute.

Filmul "Confessions of a Shopaholic" a intrat direct pe a patra pozitie in clasament, cu incasari de 15,4 milioane de dolari.

Pe a cincea pozitie se afla filmul de animatie "Coraline", cu incasari de 15 milioane de dolari obtinuti in a doua saptamana de la lansarea pe marile ecrane (35,5 milioane de dolari in total).

Comedia "Paul, mare politist la mall", care prezinta aventurile unui agent de paza dintr-un centru comercial, nevoit sa lupte impotriva unor banditi, ocupa locul al saselea in box office-ul american, cu incasari de 11,7 milioane de dolari.

Thriller-ul dramatic "The International", cu Clive Owen si Naomi Watts, a intrat direct pe pozitia a saptea in clasament, cu incasari de 10 milioane de dolari.

Pe locul al optulea urmeaza filmul "Pantera Roz 2", cu Steve Martin si Jean Reno, cu incasari de 9 milioane de dolari (22,3 milioane de dolari in cele doua saptamani de la lansare).

Considerat marele favorit in cursa pentru Oscar, filmul "Slumdog Millionaire", in regia britanicului Danny Boyle, se afla pe pozitia a noua, cu incasari de 7,1 milioane de dolari.

Thriller-ul "Push/ Razboiul mintii", un film SF, adaptare dupa benzi desenate, incheie topul zece al filmelor cu cele mai mari incasari in America, cu incasari de 6,9 milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies