marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Freeman Entertainment, o noua companie de distributie pe piata de cinema din Romania: Into The Storm, Fury si Interstellar, printre primele titluri lansate

Incepand cu 1 septembrie 2014, o noua companie de distributie, Freeman Entertainment, a devenit complet operationala pe piata din Romania, ca reprezentant exclusiv al licentei Warner Bros., dar si al unui portofoliu impresionant de titluri independente.

Freeman Entertainment, o noua companie de distributie pe piata de cinema din Romania: Into The Storm, Fury si Interstellar, printre primele titluri lansate

Noua companie mizeaza atat pe o impunatoare selectie de titluri, pe care urmeaza sa le lanseze pe marile ecrane, cat si pe o echipa de profesionisti, fiind pozitionata inca de la inceput ca un important player pe piata de cinema din Romania.
 
 

Freeman Entertainment va fi coodonata de catre Anca Truta, unul dintre cei mai respectati manageri din domeniul distributiei de film si Raluca Moroianu, in calitate de Director de marketing si comunicare, specialisti care in trecut au coordonat echipa responsabila pentru cele mai mari performante inregistrate pe teritoriul Romaniei: cea mai buna lansare din toate timpurile (300: Ascensiunea unui imperiu), premiera cu cel mai mare numar de spectatori din istorie (Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 2) si cel mai bun an din istoria Warner Bros. in teritoriu (2011), acestea fiind doar cateva dintre realizarile supervizate de actualul management Freeman Entertainment.
 
Primul film pe care noul distribuitor il va lansa pe marile ecrane este In mijlocul furtunii (Into the Storm), o productie Warner Bros. regizata de Steven Quale (Final Destination 5), care va putea fi vizionata in premiera din 12 septembrie 2014, in cinematografele din toata tara.
 

Tot in 2014, Freeman Entertainment promite sa aduca publicului unele dintre productiile de top de la Hollywood, in frunte cu: Fury (Brad Pitt, Shia LaBoeuf), Dumb and Dumber To (Jim Carrey, Jeff Daniels), Interstellar (in regia lui Christopher Nolan, cu Matthew McConaughey si Anne Hathaway), Horrible Bosses 2 (Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Kevin Spacey si Jason Bateman).
 

Printre cele mai asteptate lansari Warner Bros. pe care noua companie de distributie le va aduce in 2015 pe marile ecrane din Romania, se numara: Mad Max Fury Road 3D (de la regizorul seriei originale Mad Max), Heart of the Sea (in regia lui Ron Howard, realizatorul filmelor Codul lui Da Vinci, Inger si Demon) si Jupiter Ascending (semnat de echipa de realizatori ai trilogiei Matrix), precum si filme independente cu un imens potential de box office, precum: Taken 3 (Liam Neeson), Kidnap (de la producatorii filmelor RED si RED 2), Legend (de la regizorul filmului L.A. Confidential), ca sa mentionam doar o parte din titlurile independente cu care Freeman Entertainment deschide seria premierelor din 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies