marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Unul dintre cei mai influenti regizori din lume intr-o aparitie surprinzatoare: cum arata creatorul trilogiei Matrix, Larry Wachowski pentru prima data in postura de femeie

Cloud Atlas, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, va avea premiera in cadrul Festivalului de Film de la Toronto. La cateva zile de la lansarea primului trailer oficial, producatorii peliculei au apelat la o metoda inedita pentru a o promova si au dat publicitatii un clip cu cei trei regizori ai filmului, Tom Tykwer, Andy Wachowski si Lana Wachowski. 

Unul dintre cei mai influenti regizori din lume intr-o aparitie surprinzatoare: cum arata creatorul trilogiei Matrix, Larry Wachowski pentru prima data in postura de femeie

Larry Wachowski, unul dintre cei mai influenti regizori de la Hollywood, care a realizat alaturi de fratele sau, Andy, seria Matrix, s-a transformat acum in Lana si, odata cu aparitia clipului, si-a facut aparitia pentru prima data in postura de femeie. De peste zece ani, Larry Wachowski (47 de ani) urmeaza o terapie hormonala in vederea schimbarii sexului.


Pentru promovarea filmului, Lana Wachowski si-a facut aparitia alaturi de Tom Tykwer si Andy Wachowski, cei trei oferind explicatii despre implicarea lor in acest proiect, despre felul in care s-au gandit sa faca un film dupa romanul lui David Mitchell, dar si despre dificultatile pe care le-au intampinat in incercarea lor de a realiza o ecranizare dupa o carte despre care s-a spus ca este aproape imposibil de transpuns pe ecran.

 


Cloud Atlas este pelicula care are nume grele in distributie, precum Tom Hanks, Halle Berry, Ben Whishaw, Jim Broadbent, Hugh Grant, Hugo Weaving, James D’Arcy, Jim Sturgess si Susan Sarandon. Filmul care a fost turnat in Germania (de unde primeste si finantare), Spania si Scotia va fi lansat in cinematografe in octombrie 2012 si are un buget de 150 de milioane de dolari.


Cloud Atlas este centrat pe 6 istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic. Scenariul complex si incitant urmareste o varietate de personaje care se invart in sase universuri diferite, la intervale de timp diferite, fiecare actor interpretand mai multe roluri in aceste povesti, ceea ce constituie o provocare pentru protagonisti.


Trilogia Matrix, creata de fratii Wachowski, cu Keanu Reeves in rolul principal, a avut incasari de peste 1,6 miliarde de dolari, datorita efectelor speciale inovatoare si scenelor de lupta spectaculoase, cei doi regizori fiind considerati deschizatori de drumuri in materie de tehnici cinematografice revolutionare.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies