marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza care a socat o lume intreaga si  l-a transformat pe Nicolas Cage in nemuritor. Afla cum a ajuns sa fie considerat actorul un vampir

O poza aparuta pe site-ul East Bay a starnit controverse. Una din fotografiile scoase la vanzare de catre Thanatos Archive, care transpune in mod digital poze aparute inca din 1840, a socat pe toata lumea.

Poza care a socat o lume intreaga si l-a transformat pe Nicolas Cage in nemuritor. Afla cum a ajuns sa fie considerat actorul un vampir

Cei de la Thanatos au descoperit o poza din 1870 in care apare un barbat ce seamana izbitor cu actorul Nicolas Cage. Fotografia este in acest moment pe site si valoreaza 1 milion de dolari.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA POZA IN INTREGIME

"Personal, eu cred ca este el si ca este un fel de vampir, care se reinventeaza o data la 75 de ani. Peste inca 150 de ani, Cage ar putea fi politician, liderul unui cult sau poate gazda unui talk-show", a scris pe site cel care vinde poza.

Desi este imposibil ca in poza sa fie actorul, asemanarea este izbitoare. Cei mai carcotasi acuza deja site-ul si cel care a pus poza de fals si modificare a pozei, afirmand ca este imposibil ca barbatul din poza sa fie Nicolas Cage.

In curand, actorul va aparea in Ghost Rider: Spirit of Vengeance,  ce va fi lansat la inceputul anului 2012.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies