marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

A fost numita cea mai slaba prezentatoare a Oscarurilor! Vezi cele mai mari lovituri ale lui Anne Hathaway!

Desfiintata de critici care au numit-o  cea mai slaba prezentatoare din istoria Oscarurilor,  Anne Hathaway a parcurs un traseu destul de lung pentru a ajunge sa fie cea mai tanara gazda ale celor mai ravnite premii din film. "Criticile au fost dure" s-a aparat actrita acum o saptamana!

A fost numita cea mai slaba prezentatoare a Oscarurilor! Vezi cele mai mari lovituri ale lui Anne Hathaway!

Iata cele mai importante momente cinematografice marca Anne Hathaway:

Si-a inceput cariera de actrita in serialul TV “Get Real” realizat in 1999-2000.

A impartit platoul cu Jesse Eisenberg, cei doi jucand in roluri de frati.

Se pare ca ecranul TV era prea mic pentru ea asa ca a pornit la drum spre adevarata celebritate.

In 2001 a Anne a gustat faima, jucand in basmul “The Princess Diary”, film regizat de Garry Marshall (“Pretty Woman”). Este previzibil, ca mai toate filmele de gen, dar totodata te tine lipit de ecran. Si acest lucru se intampla datorita farmecului actritei, chiar daca si celelalte personaje au fost distractive.

Anul 2001 a fost unul plin, “The Other Side of Heaven” este o drama religioasa distribuita de Disney. A filmat-o inainte de “The Princess Diary” si probabil ca daca ar fi stiut ca are acest proiect, nu s-ar mai fi implicat in adaptarea cartii despre mormoni. Hathaway este sotia unui mormon care pleaca in Tonga, in timp ce ea ramane acasa.

O alta adaptare in care Anne Hathaway a jucat este “Nicholas Nickelby” din 2002, dupa Dickens. Un barbat  se lupta sa-si salveze familia si prietenii de exploatarea abuziva a unchiului sau. Anne se descurca impecabil si cu accentul "british" si cu hainele din acea vreme.

Doi ani mai tarziu apare filmul “Ella Enchanted” cu ajutorul caruia Hathaway practic a "explodat".

Ella este sub o vraja care o obliga sa fie obedienta, dar de fapt ea se ascunde de mama sa vitrega pentru a-si proteja un prieten, printul de care se indragosteste. Nu e un dezastru filmic, este interesant mai ales ca in structura de fantasy au inclus gag-uri actuale.

Tot in 2004 joaca in “The Princess Diaries 2: Royal Engagement”, din pacate un film slab care a testat rabdarea publicului. Hathaway este mai detasata si se simte maturizarea sa cinematografica.


Renunta la imaginea de printesa in 2005 cu filmul “Havoc” unde-si arunca hainele si se implica in tot felul de activitati ilegale cu o gasca de tineri latino. Este revigorant s-o vezi pe tanara actrita intr-un rol de adolescenta rebela, desi filmul este o dezamagire totala.

Brokeback Mountain” a reusit sa-i ofere o certitudine in cariera, in 2005. Un rol bine construit al femeii care se casatoreste cu Jake Gyllenhaal si stim cu totii ca Jake nu era chiar fanul femeilor. Chiar daca cei doi barbati duc in spate drama, aparitia celor doua femei (Michelle Williams) ofera un suport esential in rolurile de sotii aducand un complex moral povestii de dragoste.

Dupa ce a dovedit ca poate realiza roluri mai importante, Hathaway  isi demonstreaza farmecul in “The Devil Wears Prada” (2006), un fel de “The Princess Diaries” next level. A riscat sa fie strivita de o Meryl Streep monstruoasa si de o Emily Blunt rece, dar tot a reusit sa cucereasca afectiunea publicului, aceasta fiind marea ei lovitura in cinema.

O miscare inteligenta a fost “Becoming Jane” din 2007, unde Anne Hathaway joaca rolul celebrei autoare Jane Austen. Putea fi o miscare riscanta deoarece a trebuit sa joace rolul unei englezoaice, dar actrita nu a dezamagit si nu a fost falsa pentru o secunda.

Inca o data isi demonstreaza calitatile de comedianta in “Get Smart” (2008), dar in ciuda distributiei (Bill Murray) nu a iesit o comedie care sa te dea jos de pe scaun.

Stilul documentarist al regizorului Jonathan Demme i-a oferit lui Hathaway sansa sa straluceasca in filmul “Rachel Getting Married” (2008) pentru care a obtinut pe buna dreptate o nominalizare la Oscar. Kym este o femeie care lupta cu dependenta de 10 ani si se intoarce acasa pentru a asista la nunta surorii sale.

Din pacate thrillerul “Passengers” din 2008 nu a reusit sa se impuna, actrita jucand rolul unui terapeut care trateaza cinci supravietuitori ai unui accident de avion.

Bride Wars” din 2009 a transformat doua prietene in cele mai mari dusmance atunci cand nuntile lor sunt programate din greseala in aceeasi zi si in acelasi loc. Comedia este slaba si totusi Hathaway pare mai putin iritanta decat Kate Hudson, in rest… parca nu-ti mai arde de maritis.

Valentine's Day” din 2010 nu este o capodopera, dar spre deosebire de “Bride Wars” are savoare. Joaca rolul unei receptioniste pe nume Liz care castiga ceva banuti dintr-un job de operator al unei linii de sex.

In pelicula lui Burton, “Alice in Wonderland”, Regina Alba interpretata de Anne este remarcabila. Imaginati-va cum ar fi fost sa fi jucat ea rolul lui Alice, acum nu mai conteaza atat de tare, mai ales ca fimul a incasat 1 miliard de dolari.

Un mixt intre comedie romantica si drama medicala “Love and Other Drugs” a atras multa atentie datorita  nuditatii cuplului Hathaway-Gylelenhaal. Din fericire cei doi se potrivesc si au si o chimie irezistibila. Rolul sau este mai dificil decat un rol intr-o comedie romantica deoarece personajul sau are boala Parkinson.

Anne Hathaway este vocea din animatia “Rio”, povestea unui papagal pe nume Blu care o intalneste pe Jewel, pasarea visurilor sale, cu care pleaca intr-o calatorie in Rio de Janeiro.

Sursa: totalfilm.com/

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies