marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Flypaper, desemnat "cel mai PROST trailer al saptamanii"

Comedia Flypaper are in cele din urma un trailer! Dupa norocul de a fi prezentat la Sundance Film Festival, filmul cu Patrick Dempsey si Ashley Judd va fi lansat in cinematografe in august.

Flypaper, desemnat cel mai PROST trailer al saptamanii

Dempsey (Doctor Sheperd, Anatomia lui Grey) il interpreteaza pe Tripp, care este prins in mijlocului unui conflict intre doua bande care vor sa jefuiasca o banca in acelasi timp. In timp ce viata ii este pusa in pericol, el pare mai degraba ingrijorat de Kaitlin (Ashley Judd), o casiera draguta de care este indragostit in secret.

Review-urile de la Sundance sustin ca personajul interpretat de actor este nevrotic sau autist, dar trailerul nu spune asta despre el, ci ca incearca sa fie comic, dar nu-i iese.

Si totusi, exista niste scuze pentru un asemenea esec, se pare ca filmul a fost realizat cu mari dificultati. Dempsey a declarat intr-un interviu pentru Wall Street Journal ca: Au fost o groaza de obstacole in productie: ne-am pierdut regizorul, am lucrat intr-o locatie care nu ne-a placut si a trebuit sa concediem cativa sefi de departamente. Si toate vin din lipsa de timp pentru pre-productie. Si ar fi fost mai bine sa fi avut timp sa repetam.

Adevarata tragedie este talentul irosit. Chiar daca alegerile lui Judd in materie de filme sunt indoielnice, ea este prea buna pentru acest rol. Tim Blake Nelson este unul din personajele cele mai impresionante si pare a fi singurul amuzant din film. Si Jeffrey Tambor este un nume cunoscut, oare de ce a ales sa joace aici?

Regizorul Rob Minkoff (The Forbidden Kingdom, The Haunted Mansion) nu spune prea multe, dar scriitorii Jon Lucas si Scott Moore (The Hangover) au reusit sa surprinda.

Trailerul surprinde foarte bine absenta umorului din film. Ca sa nu mai spunem ca pare incropit in graba de un pusti de 10 ani care se pricepe sa butoneze un program de montaj. Pare o comedie din vechile timpuri, dar color si cu sonor, care in loc sa-i creasca valoarea, o scad considerabil.

Bugestul estimat al filmului este de 5 milioane de dolari. Flypaper va fi lansat in august in cinematografe.

Sursa: indiewire.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies