marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiul lui Jackie Chan a fost arestat pentru posesie de droguri. Reactia actorului: "Ma simt furios si socat"

Actorul Jackie Chan a rupt tacerea dupa recenta arestare a fiului sau Jaycee, la Beijing, pentru posesie de droguri si a declarat ca se simte "foarte furios si foarte socat" dupa acest incident, in urma caruia familia sa are "inima franta".

Fiul lui Jackie Chan a fost arestat pentru posesie de droguri. Reactia actorului: Ma simt furios si socat

Politia din Beijing a anuntat, luni, ca doi actori, fiul in varsta de 32 de ani al actorului Jackie Chan si starul taiwanez Kai Ko, in varsta de 23 de ani, au fost retinuti saptamana trecuta, pentru posesie de droguri, informeazacontactmusic.com.

 

Autoritatile chineze au confirmat faptul ca au gasit 100 de grame de marijuana in locuinta lui Jaycee Chan, iar acesta a fost testat pozitiv cu canabis, inainte de a recunoaste faptul ca a consumat acest drog. El se afla in prezent in arest, fiind acuzat ca ar fi oferit "protectie altor persoane care comit abuzuri de droguri". Daca va fi gasit vinovat, Jaycee Chan risca o pedeapsa de trei ani de inchisoare.


Jackie Chan, o legenda a filmelor de arte martiale, care a sustinut de-a lungul anilor numeroase campanii impotriva drogurilor, iar, in 2009, a devenit "ambasador contra narcoticelor" pentru Politia chineza, a vorbit despre aceasta situatie familiala controversata, miercuri, pe site-ul sau personal.

 

 

Atunci cand am auzit vestea pentru prima data, am fost absolut furios. In calitate de figura publica, m-am simtit extrem de rusinat. In calitate de tata, sunt foarte trist si dezamagit. Insa persoana care simte cel mai mult ca are inima franta este mama lui. Sper ca tanara generatie va invata din greseala lui Jaycee si va evita abuzurile de droguri", a scris celebrul actor.

 

Apoi, Jackie Chan s-a adresat fiului sau in mod direct, cerandu-i sa isi asume responsabilitatea pentru faptele si erorile sale: "Vreau sa profit de aceasta ocazie si sa ii spun lui Jaycee urmatoarele lucruri: ai facut ceva gresit si trebuie sa fii responsabil si sa iti asumi consecintele. Sunt tatal tau si voi fi intotdeauna alaturi de tine. Vom merge impreuna pe acest drum care se intinde in fata noastra".


"Ar trebui sa imi asum si eu o parte din responsabilitate, pentru ca, in calitate de tata, nu te-am invatat suficient de bine. De aceea, in numele lui Jaycee si al meu, imi cer scuze in fata tuturor pentru impactul negativ pe care acest incident l-a avut asupra societatii", a adaugat Jackie Chan.
Problemele cu justitia pe care le au in prezent Jaycee Chan si Kai Ko au aparut dupa o serie de arestari in China continentala, privind acuzatii de posesie de droguri in randul mai multor actori.


Citeste mai multe pe mediafax.ro



Galerie foto


Modifică setările cookies