marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama in familia lui Jackie Chan: fiul actorului, Jaycee, a fost pus oficial sub acuzare pentru consum de droguri

Procuratura de stat din China a anuntat, luni, ca l-a pus oficial sub acuzare pentru consum de droguri pe Jaycee Chan, fiul actorului Jackie Chan, o veritabila legenda a filmelor de arte martiale, care va fi cel mai probabil judecat intr-un proces.

Drama in familia lui Jackie Chan: fiul actorului, Jaycee, a fost pus oficial sub acuzare pentru consum de droguri

 

Jaycee Chan, actor si cantaret, a fost arestat in acest an la Beijing, dupa ce a fost testat pozitiv cu marijuana. Politia chineza a gasit locuinta sa aproximativ 100 de grame de marijuana.

 

Intr-un scurt comunicat de presa, publicat pe blogul ei, Procuratura Populara Suprema a dezvaluit ca a demarat procedurile legale impotriva fiului lui Jackie Chan pentru "infractiunea de a-i incuraja pe alti oameni sa consume droguri". Presedintele chinez Xi Jinping, citat de presa oficiala, a declarat in luna iunie ca tara sa "va combate cu fermitate" traficul si consumul de narcotice.

 

Jackie Chan, in varsta de 60 de ani, a fost ambasador onorific al Comitetului national chinez antidrog in anul 2009 si a participat la numeroase actiuni de promovare a educatiei antidrog. In august, starul filmelor de actiune si-a cerut scuze in fata opiniei publice chineze dupa arestarea fiului sau.

 

China a arestat numeroase vedete in urma unor acuzatii care vizau consumul si traficul de droguri, iar acele cazuri au fost intens mediatizate atat in presa de stat cat si in cea privata. Printre vedetele arestate s-au aflat numerosi actori de film si televiziune, regizori si un proeminent scenarist.

 

Jaycee Chan, in varsta de 32 de ani, a aparut in peste 20 de filme, intre care "The Drummer" si "Soarele rasare, soarele apune/ The Sun Also Rises". Crescut in Los Angeles, actorul a incercat sa se lanseze si in industria muzicala.

 

Sursa: Mediafax.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies