marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Finalul sezonului 5 al serialului Game of Thrones a facut record de audienta: cate milioane de oameni au urmarit  scenele socante

Serialul "Game of Thrones" a incheiat al cincilea sau sezon duminica cu o audienta record de 8,1 milioane de telespectatori, desi a coincis cu difuzarea la aceeasi ora a finalei NBA de baschet, informeaza Agerpres.

Finalul sezonului 5 al serialului Game of Thrones a facut record de audienta: cate milioane de oameni au urmarit scenele socante

Potrivit cifrelor companiei de audienta, episodul intitulat 'Mother's Mercy' a inregistrat o crestere cu 13 la suta a audientei fata de episodul anterior (7,1 milioane) si fata de episodul care a incheiat precedentul sezon (7,09 milioane).


Cea mai buna audienta a serialului s-a inregistrat la inceputul celui de-al V-lea sezon, in aprilie, cu 8 milioane de telespectatori. Cresterea audientei a acestui serial nu lasa loc la indoiala avand in vedere ca la debutul sau, in 2011, a reunit 2,2 milioane de telespectatori.

Sfarsitul sezonului V al "Game of Thrones" a generat o uriasa dezbatere pe retelele de socializare dupa moartea unuia din personajele principale.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies