marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul "Steve Jobs", despre fondatorul imperiului Apple, cu Michael Fassbender, va participa la Festivalul de Film de la New York: organizatorii au laudat pelicula regizata de Danny Boyle

Filmul 'Steve Jobs' despre cofondatorul companiei Apple, dupa un scenariu de Aaron Sorkin si regizat de Danny Boyle, va participa in competitia Centerpiece a Festivalului de film de la New York, scrie The Hollywood Reporter., coinform Agerpres.

Filmul Steve Jobs , despre fondatorul imperiului Apple, cu Michael Fassbender, va participa la Festivalul de Film de la New York: organizatorii au laudat pelicula regizata de Danny Boyle

Michael Fassbender interpreteaza rolul Steve Jobs, filmul urmand sa fie proiectat in 3 octombrie. Din distributie mai fac parte Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels, Michael Stuhlberg si Katherine Waterston.

Nu este pentru prima data ca Aaron Sorkin lanseaza unul dintre filmele sale la Festivalul de la New York. In 2010 Sorkin si Scott Rudin - unul dintre producatorii filmului 'Steve Jobs' - au lansat 'The Social Network' la acest festival.


Adaptarea cartii lui Walter Isaacson "Jobs'" va avea premiera pentru publicul larg in 9 octombrie, fiind distribuita de Universal Pictures.

 

 


In momentul anuntarii filmelor care participa in competitie, presedintele comitetului de selectie, Kent Jones, a facut o cronica pe scurt a filmului, laudand "concentrarea dramatica, bucuria salbatica si elanul actorilor care transmit bucuria lor in timp ce joaca."

Regizorul Danny Boyle a declarat ca se simte onorat ca filmul sau a fost selectat pentru competitia din acest an a festivalului. 'The Walk' al lui Robert Zemeckis va deschide a 53-a editie a Festivalului de film de la New York in 25 septembrie, iar 'Miles Ahead' al lui Don Cheadle va inchide manifestarea in 11 octombrie
 


Galerie foto


Modifică setările cookies