marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul lui Aaron Sorkin si Danny Boyle despre Steve Jobs este ingropat definitiv: studiourile Sony au abandonat proiectul. De ce a devenit un film imposibil de facut

Hollywood-ul este deseori ironic. Dupa ce a fost considerat un proiect de elita, un film care va aduce in prim plan toate laturile celebrului Steve Jobs, ce avea in spate o echipa de Oscar, azi, filmul biografic pare sa fie ingropat definitiv.

Filmul lui Aaron Sorkin si Danny Boyle despre Steve Jobs este ingropat definitiv: studiourile Sony au abandonat proiectul. De ce a devenit un film imposibil de facut

 

Dupa ce s-au schimbat regizori, s-a vehiculat diverse nume pentru rolul principal care au acceptat, dar au renuntat la rol, a venit si cea mai grea lovitura: studiourile Sony s-au retras si nu mai vor sa faca filmul. Conform celor de la Variety, reprezentantii Sony nu au oferit nicio declaratie. Insa, surse au declarat pentru aceeasi publicatie ca studiourile Universal ar fi interesate sa preia proiectul cinematografic, dupa retragerea celor de la Sony.

Nu sunt cunoscute inca motivele pentru care Sony au luat aceasta decizie radicala, tinand cont ca s-au lupta sa obtina drepturile de ecranizare chiar de cand a aparut biografia lui Steve Jobs, scrisa de Walter Isaacson. Scenariul este scris de Aaron Sorkin, premiat cu Oscar pentru "The Social Network", iar regia urma sa fie semnata de Danny Boyle dupa ce David Fincher a renuntat si el la film.

 

 

 

 

In urma cu cateva saptamani, cei de la Variety scriau ca producatorii de la Sony s-au miscat rapid dupa ce negocierile cu Christian Bale au cazut. Actorul galez a renuntat la filmul regizat de Danny Boyle, nefiind multumit de anumite aspecte, insa acum, cei de la Sony  au pus ochii pe Michael Fassbender, unul dintre cei mai versatilli actori ai momentului, cunoscut pentru filme ca "X-men: Days of Future Past", "A Dangerous Method", "12 Years a Slave", "Shame", "Fish Tank", "300".


"Dupa o serie de discutii preliminare, Christian Bale a decis sa nu participe la proiectul acestui film biografic despre Steve Jobs produs de studiourile Sony", afirma pe site-ul ei revista Variety, supranumita "Biblia de la Hollywood", citand declaratiile mai multor surse. La randul ei, publicatia The Hollywood Reporter citeaza o serie de surse din industria cinematografica si precizeaza ca actorul "a ajuns, dupa mai multe deliberari si sentimente contradictorii, la concluzia ca nu reprezenta cea mai buna alegere pentru acel scenariu".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies