marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul inovativ al lui Steven Spielberg si Peter Jackson vrea sa salveze 3D motion capture-ul de la moarte

"Pregatiti-va de un film cu adevarat inovativ" anunta unul dintre cei mai apreciati actori britanici, Andy Serkis.

Filmul inovativ al lui Steven Spielberg si Peter Jackson vrea sa salveze 3D motion capture-ul de la moarte

A fost genial interpretand schizofrenia lui Gollum in Stapanul Inelelor, a fost fermecator in rolul lui King Kong si acum uimeste cu performanta din rolul lui Caesar in  The Rise of the Planet of the Apes filmul care este de 2 saptamani pe primul loc in box office-ul american si pe care il puteti vedea si in Romania.


Insa Andy Serkis este mai impresionat de urmatorul sau rol cel al capitanului Haddock din prima animatie regizata de Steven Spielberg The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn.

"Iubesc sa dispar intr-un rol" spune actorul cunoscut mai mult dupa nume decat dupa chip pentru ca in cele mai cunoscute filme ale sale apare "transformat digital".


"Tintin va fi un film incredibil pentru ca este performance-captured. Desenele lui Hergé (n.r. creatorul lui Tintin) vor fi aduse la viata 3D, insa personajele sunt reale pentru ca sunt jucate, interpretate, si nu li se imprumuta doar vocea actorilor" a povestit Serkis.


Noua pelicula The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn ( va face parte dintr-o trilogie) care imbina creativitate a doi regizori geniali Steven Spielberg si Peter Jackson are potentialul sa salveze 3D motion capture-ul de la moarte, spun americanii. Filme ca ‘The Polar Express‘, ‘A Christmas Carol‘ sau mai nou dezastrul Mars Needs Moms au dezamagit enorm la acest capitol in ultimii ani.


Lansat in aceasta luna, trailerul a facut furtuna printre fanii genului. "Nu este doar o animatie" - spune Peter Jackson - omul din spatele Lord of The Rings. "Este un film live action pe care l-am filmat cu multe duble exact ca un film normal"



Tintin este poate cel mai celebru erou de benzi desenate din lume iar povestea sa realizata CGI este un proiect urias la care cei doi regizori-producatori lucreaza de vreo 2-3 ani.


Spielberg a cumparat drepturile pentru a face povestea inca din anii  '80 si iar acum vrea sa inspire o noua generatie cu istoria celebrului erou.
 

Filmul are o distributie digitala de calibru: Jamie Bell (Tintin), Andy Serkis (Captain Haddock), Daniel Craig (Red Rackham).


Actorii au purtat la filmari costume motion capture cu care li s-au inregistrat gesturile si expresiile faciale. De efectele speciale se ocupa celebra companie cu 5 Oscaruri in palmares Weta Digital. Este primul film de acest gen al lui Spielberg: toti actorii vor aparea "transformati digital"


Neinfricatul reporter Tintin  porneste alaturi de cainele sau Snowy, in cautarea unei comori scufundate, pe urmele careia au mai pornit betivul Capitan Haddock (Andy Serkis) si detectivii Thompson (Simon Pegg si Nick Frost). Celebrul pirat Red Rackman (Daniel Craig) le va da de furca.


Galerie foto


Modifică setările cookies