marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul "Inferno", cu Tom Hanks si Ana Ularu, deschide Festivalul de Film Dracula de la Brasov

Pelicula ”Inferno”, de Ron Howard, cu Tom Hanks, Felicity Jones si Ana Ularu in distributie, va deschide cea de-a patra editie a Dracula Film Festival, care va avea loc in perioada 12 - 16 octombrie, la Brasov, informeaza organizatorii.
Filmul Inferno , cu Tom Hanks si Ana Ularu, deschide Festivalul de Film Dracula de la Brasov

Thrillerul bazat pe romanul cu acelasi nume al lui Dan Brown, cel de-al treilea film din seria ecranizarilor “Codul lui Da Vinci”, il prezinta pe faimosul expert in simbolistica Robert Langdon (Tom Hanks) pe urmele unor indicii care il conduc la Dante. Doar ca acesta se trezeste amnezic intr-un spital italian, unde se aliaza cu
Sienna Brooks (Felicity Jones), o doctorita care, spera el, il va ajuta sa isi redobandeasca memoria. Impreuna pleaca intr-o cursa nebuneasca prin Europa pentru a dejuca un complot mondial.

Filmul ”Inferno” va avea premiera mondiala pe 8 octombrie, la Florenta, conform News.ro

Filmul va fi proiectat in avanpremiera nationala, este distribuit de Intercom Film, iar din 14 octombrie va rula in cinematografele din Romania.

Timp de cinci zile, pasionatii de filme horror si fantasy, vor putea sa vada in cadrul Dracula Film Festival cele mai noi si apreciate filme de gen, atat in cadrul competitiilor de lungmetraj, scurtmetraj international si romanesc, cat si in afara lor.

Dracula Film Festival va avea loc in Brasov, in perioada 12 – 16 octombrie, la Teatrul “Sica Alexandrescu”, Cinemateca Patria, Cinema One si Centrul Cultural Reduta.


Dracula Film Festival este un eveniment anual organizat de Asociatia Culturala Fanzin. Festivalul este finantat de Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Judetean Brasov si Centrul National al Cinematografiei.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies