marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul horror "Ouija", pe primul loc in box office-ul american. Ce productii se mai afla in top

Filmul "Ouija", regizat de Stiles White, avandu-i in distributie pe Olivia Cooke, Ana Coto si Daren Kagasoff, a obtinut incasari de 20 de milioane de dolari in primul weekend de difuzare in cinematografele nord-americane.

Filmul horror Ouija , pe primul loc in box office-ul american. Ce productii se mai afla in top

Pelicula "Ouija" spune povestea unui grup de prieteni care trebuie sa se confrunte cu cele mai puternice temeri in momentul in care aduc la viata spiritele malefice ale unei vechi table de joc intitulat "Ouija", potrivitboxofficemojo.com.

 


Locul al doilea in topul incasarilor din weekend a fost ocupat de filmul de actiune "John Wick", care a obtinut 14,15 milioane de dolari in primele trei zile de difuzare.


Filmul, regizat de David Leitch si Chad Stahelski, ii are in distributie pe Keanu Reeves, Willem Dafoe, Michael Nyqvist si Adrianne Palicki. Protagonistul filmului este Keanu Reeves, care interpreteaza rolul lui John Wick, un asasin platit retras din activitate, care este fortat sa reintre in jocul periculos din lumea gangsterilor, dar de aceasta data din motive personale. Wick vrea sa se razbune dupa ce cainele sau, ultima amintire de la sotia sa decedata. este ucis.



Citeste continuarea aici!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies