marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul "Exodus: Zei si regi", cel mai ambitios si grandios film al lui Ridley Scott de la Gladiatorul incoace, are premiera in Romania pe 12 decembrie 

Filmul "Exodus: Zei si regi/ Exodus: Gods and Kings", in regia lui Ridley Scott, cu Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton si Aaron Paul in distributie, are premiera, in cinematografele din Romania, pe 12 decembrie, potrivit distribuitorului Odeon Cineplex.

Filmul Exodus: Zei si regi , cel mai ambitios si grandios film al lui Ridley Scott de la Gladiatorul incoace, are premiera in Romania pe 12 decembrie

Pelicula este o ecranizare a povestii biblice a fugii evreilor din Egipt, sub conducerea lui Moise, in cautarea Pamantului Fagaduintei. in film, Moise, interpretat de Christian Bale, se ridica impotriva faraonului Ramses, interpretat de Joel Edgerton, si porneste, in fruntea celor 600.000 de sclavi evrei intr-o calatorie extraordinara, evadand din Egipt si ferindu-se de terifiantele urgii ce se abat asupra regatului lui Ramses.

 

 
Christian Bale a explicat si de ce a fost captivat de acest personaj. "Cand am acceptat rolul, mi-am dat seama cat de putine cunosc eu de fapt despre Moise. Si, pe parcus am ajuns la concluzia ca era un om tulburat, iute, dar complex." a declarat Bale pentru Hollywood Reporter.

 

 

Regizorul britanic Ridley Scott a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar - pentru filmele "Thelma si Louise" (1991), "Gladiatorul" (2000) si "Elicopter la pamant!" (2001) -, a castigat numeroase premii Globul de Aur, Emmy si BAFTA si este renumit pentru stilul sau cu un puternic impact vizual si pentru obsesia lui pentru detalii. Printre filmele de succes pe care le-a regizat se numara "Alien" (1979), "Vanatorul de recompense" (1982), "Regatul cerului" (2005), "Gangster american" (2007) si "Un ghem de minciuni" (2008).

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies