marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul cu romanul Sebastian Stan, Capitanul America: primul razbunator e pe primul loc in SUA

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 nu a mai fost pe primul loc in topul preferintelor americanilor weekendul trecut.

Filmul cu romanul Sebastian Stan, Capitanul America: primul razbunator e pe primul loc in SUA

Captain America: The First Avenger, primul film cu super eroi si cu un buget de 140 de milioane de dolari in care joaca un actor roman, Sebastian Stan, i-a cucerit pe americani la finalul saptamanii trecute.


Pelicula cu Chris Evans si Hayley Atwell a avut incasari de 66 de milioane de dolari in weekend si s-a plasat pe primul loc in box office, in timp ce ultima parte din seria Harry Potter a strans doar 48 de milioane de dolari si s-a aflat pe locul 2.


 

Desi se afla in scadere, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 a adunat de la lansare (acum 2 saptamani) la nivel global 834 de milioane de dolari.


"Nu ne asteptam ca filmul sa treaca de Harry Potter in aceasta saptamana" a marturist suprins vicepresedintele de la Paramount Pictures - cei care au distribuit Captain America: The First Avenger in SUA.

Filmul nu a fost lansat inca international. In Romania, Captain America: The First Avenger va ajunge pe 5 august.

Regizat de Joe Johnston, filmul spune povestea celui mai iubit erou al benzilor desenate Marvel, Capitanul America, a primit recenzii bune si a atras in mare parte un public masculin.

Pe locul 3 in box officeul din SUA s-a clasat comedia  interzisa minorilor cu Mila Kunis si Justin Timberlake, Friends with Benefits

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies