marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul cenzurat in SUA si interzis in Marea Britanie si-a lansat un nou trailer. Motivul pentru care i-a ingrozit pe multi

Inca de cand a fost lansat primul horror "The Human Centipede", regizorul Tom Six a dat de inteles ca va exista si un sequel. La doi ani distanta, a doua parte va fi lansata in SUA in octombrie, iar zilele acestea a aparut primul teaser trailer. Primele reactii: sadic, violent, dezgustator...!

Filmul cenzurat in SUA si interzis in Marea Britanie si-a lansat un nou trailer. Motivul pentru care i-a ingrozit pe multi

Presa din SUA l-a numit acum un an ( cand s-a lansat prima parte) cel mai socant film facut vreodata, in 2011 se intoarce cu partea a doua . Clipul de promovare a fost lansat  in Australia, filmul e deja interzis in Marea Britanie pentru ca e prea sangeros si obscen, iar in SUA multe dintre scenele violente vor fi scoase.

 
Povestea celui de al doilea film se concentreaza in jurul unui barbat care devine obsedat sexual dupa ce inchiriaza dvd-ul primului film "The Human Centipede" si planuieste sa puna in aplicare monstruozitatile pe care le vede.

Regizorul Tom Six a declarat ca al doilea film va fi si mai tulburator decat prima parte. Six planuieste chiar o trilogie, al treilea film numindu-se "The Human Centipede: Final Sequence", despre care spune ca va face ca al doilea film sa para un film Disney. "The Human Centipede I" spune povestea unui medic german care vrea sa realizeze un miriapod din oameni. Acesta uneste victimele sale prin gura si anus, pe cale chirugicala.


In 2010, filmul a declansat un scandal urias - cinematografele si-au avertizat clientii sa nu manance nimic inainte de a vedea acest film, intrucat dupa vizionarea peliculei, multi s-au dus direct sa vomite. Prima parte a filmului The Human Centipede (First Sequence) a fost facuta cu un buget de 1.5 milioane de euro si nimeni nu se astepta la un asemenea succes. Primul trailer al filmului a adunat 10 milioane de accesari pe YouTube, iar proiectiile din Los Angeles s-au tinut cu casa inchisa.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies