marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care weekendul trecut a adunat incasari de peste un milion de lei. Cati romani a adus la cinema Scarlett Johansson cu ”Ghost in the Shell”

Animatia ”Strumpfii: Satul pierdut / Smurfs: The Lost Village”, regizata de Kelly Asbury, pentru care Demi Lovato, Mandy Patinkin si Rainn Wilson si-au imprumutat vocile, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc cu incasari de 1.008.794 de lei si 52.251 de spectatori.
Filmul care weekendul trecut a adunat incasari de peste un milion de lei. Cati romani a adus la cinema Scarlett Johansson cu Ghost in the Shell

Strumpfita, Istetul, Blegutul si Voinicul pleaca intr-o calatorie palpitanta. Calauziti de o harta vrajita, ei strabat Padurea Fermecata, in cautarea misteriosului sat pierdut. Drumul le este presarat cu intamplari magice si creaturi nemaivazute, dar si cu pericole. Cei patru prieteni albastri sunt pe punctul de a descoperi cel mai mare secret din istoria strumpfilor, noteaza Cinemagia, potrivit News.ro.


Filmul ”Ghost in the Shell”, o adaptare a animatiei japoneze omonime lansate in 1995, a debutat pe locul al doilea in clasament, cu incasari de 780.395 de lei, dupa ce a fost vizionat de 33.037 de spectatori. Scarlett Johansson interpreteaza rolul maiorului Motoko Kusanagi, a carui misiune consta in distrugerea unei societati secrete care controleaza spiritele.


Lungmetrajul ”Frumoasa si bestia / Beauty and the Beast”, regizat de Bill Condon, a coborat pe pozitia a treia in top, dupa ce a generat incasari de 408.985 de lei. Cel mai recent remake live action al animatiei ”Frumoasa si Bestia”, contine primul personaj gay si prima scena de dragoste din istoria grupului Disney. Din distributie fac parte Emma Watson, Josh Gad, Luke Evans, Dan Stevens, Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline si Stanley Tucci.


Comedia de actiune ”Chips: Politisti de belea / Chips”, cu Michael Peña in rol principal, se afla pe locul al patrulea in clasament, cu incasari de 207.965 de lei si 10.141 de spectatori.


Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor / Kong: Skull Island”, regizat de Jordan Vogt-Roberts, a coborat pe pozitia a cincea in box office-ul romanesc, dupa ce a avut incasari de 168.536 de lei si 7.602 de spectatori. Producatorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventeaza povestea de inceput a unuia dintre cei mai puternici monstri din cinematografia mondiala - King Kong.


Pe pozitia a sasea in top se gaseste filmul SF ”Viata, primele semne / Life”, regizat de Daniel Espinosa, cu Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson si Ryan Reynolds in rolurile principale. Pelicula a incasat, in al doilea weekend de la premiera pe marile ecrane romanesti, 156.764 lei si a fost vizionata de 7.455 de spectatori.


Filmul horror ”The Bye Bye Man” a debutat pe pozitia a saptea in box office, cu incasari de 154.924 de lei si 8.378 de spectatori. Pelicula este regizata de Stacy Title, iar scenariul are la baza o intamplare reala, relatata intr-o carte publicata in 2005 de istoricul in ocultism Robert Damon Schneck.


Locul al optulea este ocupat de ”Logan”, cel mai recent film din saga ”X-Men”, care a incasat 86.156 de lei si a fost vizionat de 4.123 de spectatori. Filmul ii are in distributie pe Hugh Jackman, Patrick Stewart si Dafne Keen si este regizat de James Mangold.


Animatia ”Balerina / Ballerina” se afla pe locul al noualea in top, cu incasari de 41.939 de lei si 2.187 spectatori. Filmul prezinta aventura lui Felicie, o tanara orfana care are o singura pasiune - dansul. Impreuna cu Victor, cel mai bun prieten al sau care isi doreste sa devina un inventator renumit, pune la cale un plan indraznet pentru a fugi din orfelinat direct la Paris. Felicie va trebui sa lupte sa se autodepaseasca si sa invete din greseli, astfel incat sa poata transforma in realitate cel mai nebunesc vis al sau.


Lungmetrajul ”Silence” semnat de Martin Scorsese a coborat pe locul al zecelea in box office-ul romanesc, cu incasari de 31.534 de lei, dupa ce a fost vizionat de 1.422 de spectatori.



Modifică setările cookies