marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care va innebuni toate femeile in aceasta vara: povestea din spatele Magic Mike, comedia cu stripperi a lui Steven Soderbergh

Magic Mike, filmul cu stripperi al regizorului Steven Soderbergh a fost votat  drept cea mai asteptata comedie din 2012 de catre femei.

Filmul care va innebuni toate femeile in aceasta vara: povestea din spatele Magic Mike, comedia cu stripperi a lui Steven Soderbergh

Channing Tatum,  Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Joe Manganiello si Matt Bomer sunt cateva dintre starurile care ajung pe jumatate goale pe marile ecrane in aceasta vara. Primele imagini din film prezentate de revista Entertainment Weekly au incins deja imaginatia fanelor: baietii ies cu tot arsenalul la vedere si au ce sa arate.


 

Filmul Magic Mike se bazeaza pe pe experientele avute de actorul Channing Tatum ca stripper la 19 ani si va spune povestea unui tanar care se aventureaza in lumea fierbinte a striptease-ului masculin. 


"Este un film amuzant cu personaje foarte ciudate in unele momente" a explicat Channing Tatum in timp ce Matt Bomer l-a comparat cu Saturday Night Fever si Boogie Nights. Pelicula care se va lansa in iunie nu are insa scene de nuditate frontala.


Matthew McConaughey va interpreta rolul lui  Dallas, patronul clubului Xquisite - unde tanarul The Kid (Alex Pettyfer) ajutat de mentorul sau Channing Tatum ( Magic Mike ) incearca sa supravietuiasca. Seducatoarea Olivia Munn va juca rolul unei femei fatale care il va atrage pe tanarul Alex Pettyfer intr-o lume a petrecerilor si orgiilor sexuale.  Actorul din True Blood, Manganiello, va interpreta rolul lui Big Dick Richi.

"A fost o perioada dezlantuita din viata mea si sunt incantat ca pornesc la munca pentru acest proiect!" a declarat Channing Tatum in urma cu ceva vreme.

Cunoscut pentru filme ca Battle in Seattle (2007),  A Guide to Recognizing Your Saints, Stop-Loss (2008), Fighting (2009), Public Enemies (2009), G.I.: The Rise of Cobra (2009) sau Step Up( 2009), actorul american Channing Tatum (32 de ani) a avut o adolescenta rebela si zbuciumata. Tatum a fost stripper si fotomodel inainte de a ajunge un talentat actor expert in arte martiale si dans.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies