marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul care te va face sa iubesti din nou aventurile cu gangsteri: imagini inedite de la filmarile pentru Gangster Squad

Iubitorii filmelor cu gansteri au fost dezamagiti cand Warner Bros a decis vara trecuta sa mute lansarea peliculei Gangster Squad pentru 11 ianuarie 2013. Regizorul Ruben Fleischer a rechemat ehipa pentru o noua runda de filmari si a lansat imagini noi, din culisele filmului care aduna o distributie spectaculoasa: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin si Nick Nolte.

Filmul care te va face sa iubesti din nou aventurile cu gangsteri: imagini inedite de la filmarile pentru Gangster Squad

"A trecut ceva vreme de cand oamenii s-au indragostit de un film cu gangsteri american" a declarat regizorul peliculei Ruben Fleischer dupa ce a terminat de refilmat una dintre scenele importante ale filmului Gangster Squad.

Echipa s-a reunit in august in Chinatown, dupa decizia celor de la Warner Bros de a modifica o scena cheie din film, similara cu evenimentele tragice intamplate pe 20 iulie intr-un cinematograf din Aurora, Colorado.

Noile imagini inlocuiesc momentul culminant al filmului, in care niste mafioti trag cu mitraliera din spatele ecranului asupra multimii aflate in cinematograf. Reprezentantii Warner Bross au anuntat la cinci zile dupa impuscaturile din cinematograful american, ca vor amana lansarea peliculei "Gangster Squad", programata pentru 7 septembrie, pana pe data de 11 ianuarie 2013.


"Echipa de politisti din L.A. formata din John Brolin, Robert Patrick, Anthony Mackie, Michael Pena, Ryan Gosling si Giovanni Ribisi e cea mai amuzanta gasca de tipi cu care am lucrat" a povestit regizorul pentru revista W Magazine.
 


Filmul este o productie sofisticata, cu cadre stilizate si special exagerate pentru a scoate in evidenta actiunea ce este plasata undeva in ani 1940 si se bazeaza pe povestea adevarata a unui echipaj secret al LAPD, care are misiunea de a dobori cu orice pret pe gangsterul Mickey Cohen interpretat de Sean Penn. Tocmai unul din aceste cadre sofisticate i-a creat si probleme productiei regizata de Ruben Fleischer.


Pelicula este o cronica a luptei Departamentului de Politie din Los Angeles pentru expulzarea mafiei anilor '40 - '50. Mickey Cohen (Sean Penn) este seful mafiot nascut in Brookyln care face legea in Los Angeles. El este protejat de oamenii lui, de majoritatea politiei si de politicienii din oras. Un echipaj LAPD condus de sergentul John O'Mara (Josh Brolin) si Jerry Wooters (Ryan Gosling) incearca sa curete orasul de mafie.


"Sa recreez Los Angeles-ul anilor '40-'50 a fost extrem de dificil din cauza cladirilor. A fost o perioada glamour. Toata lumea voia sa ajunga in Los Angeles atunci" a povestit regizorul.
 


Josh Brolin joaca rolul unui politist dur pe nume John O-Mara. Scena in care se bate in lift cu doi mafioti in timp ce se indreapta catre vizuina gangsterului Mickey Cohen interpretat de Sean Penn a necesitat multe runde de filmari.

 

O cursa a politistilor se termina prost atunci cand un coleg al lor se prabuseste prin tavanul de sticla al unui apartament.


Nick Nolte il joaca pe Bill Parker, seful politiei. "In script este asemanat cu Richard Inima de Leu. Numai Nick Notle poate sa-l joace" a declarat regizorul Ruben Fleischer (foto stanga)

6 actori minunati: Josh Brolin, Robert Patrick, Anthony Mackie, Michael Pena, Gosling si Giovanni Ribisi intr-o scena care ii reuneste pe membrii echipei de politie.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies