marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmul ,,Animale fantastice si unde le poti gasi” i-a cucerit din nou pe romani: este lider de box-office pentru a doua oara consecutiv

Pentru al doilea weekend consecutiv productia Warner Bros. Pictures ,,Animale fantastice si unde le poti gasi” a inregistrat rezultate impresionante de box office, dupa ce a generat incasari in valoare de 751.511 lei si un numar de 33.859 spectatori.
Filmul ,,Animale fantastice si unde le poti gasi i-a cucerit din nou pe romani: este lider de box-office pentru a doua oara consecutiv

Avand actiunea plasata in anul 1926, povestea filmului il are in centru pe magizoologul auto-proclamat Newt Salamanda, inainte ca acesta sa fi scris manualul care avea sa ajunga intr-o buna zi lectura obligatorie la Scoala Hogwarts. Ajungand la sfarsitul calatoriei sale care l-a purtat in taramuri indepartate in cautarea unor creaturi fantastice, Newt soseste la New York unde pierderea pretioaselor sale animale il arunca intr-un val imprevizibil de intamplari, care ameninta sa dea in vileag comunitatea vrajitorilor, inteligent camuflata printre Nu-Magi.


Din talentata distributie care i s-a alaturat lui Redmayne in fata camerelor de filmat fac parte si Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Samantha Morton, Jon Voight, Carmen Ejogo si Colin Farrell.


In spatele camerelor de filmat s-a reunit o serie de „absolventi” ai francizei Harry Potter, inclusiv scenograful Stuart Craig. Pe parcursul celor opt filme din franciza, Craig a reusit sa dea viata viziunii lui Rowling referitoare la lumea vrajitorilor, cel mai notabil element fiind probabil Castelul Hogwarts, a carui silueta a devenit la fel de usor de recunoscut precum cele ale personajelor care locuiau acolo. Pentru acest film, Craig a creat o alta institutie din lumea vrajitorilor – cartierul general al MACUSA (Congresul Vrajitorilor din Statele Unite ale Americii). Cu toate acestea, majoritatea conceptelor sale si-au avut radacina in mediul Nu-Magilor din New York-ul anului 1926, care a fost efectiv construit de la zero la studiourile Leavesden ale Warner Bros. din Anglia. Unele scene au fost de asemenea filmate in locatii din Liverpool.

O productie Warner Bros. Pictures, aventura magica ,,Animale Fantastice si unde le poti gasi” a avut premiera pe marile ecrane din 18 noiembrie, in format 3D si IMAX 3D.




Modifică setările cookies