marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Filmul a fost inteles gresit de unii". Cum raspunde Leonardo DiCaprio criticilor aduse productiei The Wolf of Wall Street

Leonardo DiCaprio a raspuns criticilor care considera ca filmul The Wolf of Wall Street incurajeaza anumite practici neortodoxe.

Filmul a fost inteles gresit de unii . Cum raspunde Leonardo DiCaprio criticilor aduse productiei The Wolf of Wall Street

Cea mai recenta productie a lui Martin Scorsese a fost intampinata cu laude, dar si cu numeroase acuze, viata conturata pentru bancherul Jordan Belfort fiind interpretata in sens negativ de anumite persoane.

 

"Filmul a fost inteles gresit de unii. Sper ca oamenii sa inteleaga ca nu incurajam acest comportament", a declarat Leonardo DiCaprio.



 

"Cartea a fost un avertisment si daca stai pana la finalul filmului, realizezi ceea ce vrem sa spunem despre aceste persoane si despre aceasta viata, pentru ca este una toxica", a afirmat acesta pentru Variety.

 

Leonardo DiCaprio a explicat motivul pentru care a fost atat de incantat sa joace in aceasta productie. "Onestitatea severa cu care Jordan Belfort a prezentat viata exagerata de pe Wall Street. Cu toti acesti oameni de pe Wall street care au distrus atat de multe vieti din 2008, am fost obsedat de a interpreta un personaj care m-a facut sa inteleg mentalitatea de pe Wall Street".



 

Acest film controversat cu Leonardo DiCaprio si Jonah Hill in rolurile principale, bazat pe volumul de memorii scris de Jordan Belfort, prezinta ascensiunea bogatilor de pe Wall Street. Filmul contine, totodata, cateva scene cu continut sexual implicit si alte scene in care unele personaje se drogheaza.

 

Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.



 

Productia este bazata pe bestsellerul cu acelasi titlu scris de Jordan Belfort, in 1990, in care este urmarit destinul unui tanar, din anii '80 (cand devine milionar), pana in anii '90 (cand cariera lui este zdruncinata si ajunge sa fie condamnat la inchisoare). Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese au mai colaborat la peliculele "Bandele din New York" (2002), "Aviatorul" (2004), "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010).

 

The Wolf of Wall Street a fost lansat in SUA pe 25 decembrie 2013, insa in Romania ajunge in luna ianuarie a anului 2014.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies