marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Filmele lunii aprilie: Furious 7, evenimentul cinematografic al acestei primaveri. Care sunt productiile pe care nu trebuie sa le ratezi la cinema

Luna aprilie debuteaza in forta la cinema si aduce unul dintre cele mai mari evenimente cinematografice ale anului, lansarea filmului Fast and Furious 7, ultimul in care fanii vor mai avea ocazia sa-l vada pe Paul Walker. In rest, cinefilii se pot delecta cu productii ca Child 44, despre ororile asupra copiilor sovietici in URSS, povesti de dragoste marca Nichols Spark, in The Longest Ride sau comedii comerciale ca Mall Cop 2. Iata ce productii se lanseaza in cinematografele din Romania in luna aprilie.

Filmele lunii aprilie: Furious 7, evenimentul cinematografic al acestei primaveri. Care sunt productiile pe care nu trebuie sa le ratezi la cinema

Furious 7
Regie: James Wan
Distributie: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson
Data: 3 aprilie

 

"Furious 7" este ultimul film din seria de succes in care mai apare Paul Walker, in rolul lui Bryan O'Conner. Alaturi de el revine si Vin Diesel, in rolul lui Dominic Toretto. Cei doi incearca sa isi faca o noua viata, dupa ce au cazierul curat, alaturi de prieteni, dar totul se naruie atunci cand apare in peisaj Ian Shaw (Jason Statham). Asa ca cei doi vor fi nevoiti sa calce din nou in afara legii. Productia filmului a fost amanata aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker si se va lansa pe 3 aprilie 2015.

 

 

Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast/Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri
Regie: Steve Loter
Distributie:  Ginnifer Goodwin, Mae Whitman, Rosario Dawson 
Data: 3 aprilie

 

 

Filmul „Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri” le poarta pe Clopotica si pe Zanele Disney într-o aventura captivanta, plina de emotie si suspans. Fauna, amuzanta si talentata zana a animalelor, crede pasiune ca nu poti judeca o carte dupa coperta – sau un animal dupa colti – astfel ca se împrieteneste cu o creatura imensa si misterioasa cunoscuta drept Bestia de Nicaieri. În vreme ce Clopotica si prietenele sale nu sunt foarte convinse în legatura cu prezenta aceasta înfricosatoare în Valea Ielelor, echipa de elita a Zanelor Protectoare pornesc o misiune de capturare a monstrului, înainte ca acesta sa le distruga casele. Fauna trebuie sa-si asculte instinctul si sa aiba incredere în inima ei, daca spera sa le aiba alaturi pe prietenele sale pentru a o salva pe Bestia de Nicaieri.

 

 

 

 

Minuscule: Valley of the Lost Ants/ Minuscule: Aventura furnicutelor ratacite - 3D
Regie: Thomas Szabo,Helene Giraud
Distributie: N/A
Data: 10 aprilie

 

Intr-o mica poiana linistita, ramasitele unui picnic abandonat  in  graba  aprinde  scanteia razboiului intre doua triburi de furnici. Un indraznet tanar gargarita se trezeste prins in mijlocul luptei. El se imprieteneste cu una dintre furnicile negre, Mandible/Mandibula, si il ajuta sa-si salveze musuroiul de asaltul teribilelor furnici rosii razboinice, condus de infricosatorul Butor. O calatorie fantastica la nivelul solului...

 

 

Kidnapping Mr. Heineken/Rapirea lui Freddy Heineken
Regie: Daniel Alfredson
Distributie: Anthony Hopkins,Jim Sturgess,Sam Worthington
Data: 10 aprilie

 

Bazat pe articolele jurnalistului Peter R. De Vries despre ceea ce a fost declarata “cea mai celebra rapire a secolului 21”, filmul exploreaza rapirea magnatului olandez al berii Freddy Heineken (Anthony Hopkins) si a soferului sau, Ab Doderer, care a avut loc in 1983, cei doi fiind tinuti ostatici pentru cea mai mare recompensa ceruta vreodata in istorie pentru o persona fizica.

 


The Longest Ride
Regie: George Tillman Jr
Distributie: Oona Chaplin, Britt Robertson

 

Ira si Ruth, Luke si Sophia – doua cupluri separate de timp si varsta – au foarte putine in comun pana ce intervine o serie de evenimente neasteptate, iar vietile lor se intrepatrund. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la New York Times, creeaza o poveste de dragoste extraordinara care incepe cand o cutie cu scrisori vechi, plina cu o viata de iubire, intelepciune si experienta, ii indruma pe Luke si Sophia catre descoperirea valorilor lor reale si a sensului real al iubirii.

Un Beau Dimanche
Regie: Nicola Garcia
Distributie: Deborah Francois,Louise Bourgoin,
Data: 10 aprilie

 

 

Invatator intr-o scoala din sudul Frantei, Baptiste e un solitar. N-a ramas niciodata mai mult de un trimestru in postul sau, pentru ca iubeste libertatea si, in plus, are ocazia sa cunoasca mereu alti oameni.Intr-o zi e nevoit sa-l duca pe Mathias, unul dintre elevii sai, acasa, si astfel ajunge s-o cunoasca pe mama baiatului, Sandra, o tanara femeie nonconformista care lucreaza intr-un restaurant de pe plaja. Cei doi, mama si fiu, reusesc sa imblanzeasca firea nestatornica a lui Baptiste, si impreuna devin aproape o familie. insa Sandra datoreaza o suma de bani unor barbati care vin sa-si revendice datoria, iar Baptiste trebuie sa ia o decizie grea pentru a face rost de banii necesari...

 


Paul Blart: Mall Cop 2
Regie: Andy Fickman
Distributie: Kevin James, David Henrie
Data: 17 aprilie

 

Dupa trasnitele sale aventuri din primul film, dolofanul agent de paza Paul Blart este gata sa treaca la urmatorul nivel: o slujba in Las Vegas, cel mai bine pazit oras din lume. Angajat la un cazinou de lux, Paul va trebui sa-si impresioneze sefii si noi colegi, dar marea provocare se va ivi atunci cand o banda de hoti iau in vizor valoroasele obiecte de arta din cladire. Va reusi Paul sa le dejoace planurile

Cut Bank
Regie: Matt Shakman
Distributie: Liam Hemsworth, Teresa Palmer, John Malkovich
Data: 17 aprilie

 

Dwayne McLare (Liam Hemsworth, Hunger Games), un fost sportiv, star in colegiul lui, acum ajuns mecanic auto, viseaza sa plece din minusculul orasel Cut Bank, cel mai friguros oras din America, si sa-si ia cu el si iubita care viseaza sa participe la concursuri de frumusete,  Cassandra (Teresa Palmer). Dar planul lui pune in miscare o serie de evenimente letale care il arunca in mijlocul unei investigatii ale politiei conduse de seriful Vogel (John Malkovich), protectorul intregului orasel, si singurul pe care Dwayne il poate numi o figura paterna. Tatal Cassandrei, Big Stan Steeley (Billy Bob Thornton) este singurul care pare sa-si dea seama ca Dwayne intra in ceva foarte periculos, dar raul e deja facut, iar ce urmeaza va schimba nu numai viata acestuia pentru totdeauna, ci si viata micului orasel.

 


Danny Collins

Regie: Dan Fogelman
Distributie: Al Pacino, Jennifer Garner, Annete Benning
Data: 17 aprilie

 

Al Pacino este starul acestui film inspirat de evenimente petrecute in realitate. El este Danny Collins, un cantaret rock care a cunoscut faima in anii '70 si care nici acum, la batranete, nu vrea sa renunte la placerile vietii de rockstar. Cand impresarul sau (Christopher Plummer) descopera ca celebrul John Lennon i-a trimis lui Collins o scrisoare cu 40 de ani in urma, eroul decide sa schimbe directia si incepe o emotionanta calatorie care ii readuce aproape membrii familiei si il face sa o ia din nou de la capat.

 

 

Child 44
Regie: Daniel Espinosa
Distributie: Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman
Data: 24 aprilie

 

Child 44 este un thriller sovietic, regizat de Daniel Espinosa. Tom Hardy va interpreta rolul unui membru al politiei militare sovietice care, in timp ce investigheaza o serie de crime in care victimele sunt copii, afla ca el insusi este tinta suspiciunilor guvernului. Jason Clarke joaca rolul unui om perfid, Brodsky, care este acuzat de Hardy ca este tradator.

 

 

 

Cel Ales
Regie: Cristian Comeaga
Distributie: Olimpia Melinte, Laura Cosoi
Data: 24 aprilie

 

Povestea filmului incepe in anii ’80, cand domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau puşi sa-l tina in ea cu orice pret. Ani mai tarziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, la familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit recent ca mai are inca mult de pierdut. In prezent,  domnul X conduce, alaturi de o tanara necunoscuta (Laura Cosoi), o maşina printr-o tara care nu mai e a lui, in cautarea ieşirii din labirintul in care a intrat cu treizeci de ani in urma.

 



Modifică setările cookies