marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Crow: remake pentru productia care a facut furori in anii '90. Luke Evans este dorit in rolul principal

De fiecare data cand se hotaraste sa se filmeze un remake dupa un film vechi si foarte indragit, toata echipa trebuie sa se asigure ca se va pastra conceptul de baza. Pentru The Crow lucrurile sunt si mai delicate din cauza faptului ca actorul principal, Brandon Lee, a murit chiar in timpul filmarilor din 1994.

The Crow: remake pentru productia care a facut furori in anii 90. Luke Evans este dorit in rolul principal

Mai multe nume de actori celebri au fost vehiculate pentru rolul lui Eric Draven, insa cel mai probabil acesta va fi interpretat de actorul din The Hobbit si Dracula Untold, Luke Evans.


The Crow este mai mult o reecranizare decat un remake


"Vrem sa fim cat mai aproape de original, dar povestea va fi diferita. Va fi diferit de ceea ce se asteapta fanii. Nu vom distorsiona adevarul despre Brandon Lee, ci vom ecraniza povestea originala, cea din carte. Noutatea este ca vom aduce in fata multe parti ale cartii care nu au fost dezvaluite niciodata. Este sansa noastra de a face asta, de a fi diferiti si de a pastra totusi firul epic original", a spus autorul romanului, James O’Barr.


Producatorul Ed Pressman este optimist in ceea ce priveste acest remake. El a spus ca filmarile vor incepe in 2015 si ca intentioneaza sa atraga o noua generatie de fani. Nu a facut dezvaluiri legate de casting, insa numele lui Luke Evans este sigur pe lista.


"Nu pot spune multe legate de The Crow, insa un lucru cert este ca voi juca. Pregatirile merg mai departe. Este un proiect mare si implica multe pregatiri pentru ca totul sa iasa perfect", a spus Luke Evans.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies