marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica lui Will Smith se transforma intr-o tanara superba. Willow Smith si-a eclipsat parintii la cea mai recenta aparitie in public

Fiica lui Will Smith a reusit sa isi eclipseze parintii la cel mai recent eveniment public in care au aparut impreuna. Pe tocuri inalte, fiica starului de cinema  a aratat foarte bine, reusind sa atraga toata atentie.

Fiica lui Will Smith se transforma intr-o tanara superba. Willow Smith si-a eclipsat parintii la cea mai recenta aparitie in public

Willow Smith a participat la un eveniment alaturi de parintii ei, Jada Pinkett Smith si Will Smith. Fiica de 14 ani a actorului se transforma intr-o domnisoara superba si asta a aratat-o in  cea mai recenta aparitie publica.


La fel de frumoasa a fost si mama ei. Jada Pinkett Smith a optat pentru o rochie alba, decoltata, cu spatele gol, ce ii punea in evidenta silueta perfecta si bustul.

 

 

 

 

Willow Smith a fost in centrul atentiei dupa ce a publicat poze controversate pe Instagram, in care apare alaturi de un barbat mult mai mare de varsta.

 

Nu este pentru prima data cand Willow Smith isi face cunoscute convingerile, aceasta postand in urma cu cateva luni pe contul de Instagram o fotografie in care apare imbracata cu un tricou pe care era desenata o femeie goala, facand referire la miscarea "Free The Nipple", mesajul fiind la fel de sugestiv: "De cand corpul femeilor s-a transformat in ceva care trebuie ascuns?".

 


Galerie foto


Modifică setările cookies