marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a murit la varsta de 22 de ani, dupa ce a stat 6 luni in coma. Tanara a fost gasita inconstienta in cada, la inceputul anului

Fiica lui Whitney Houston si Bobby Brown, Bobbi Kristina, a murit la varsta de 22 de ani, anunta site-ul tmz.com, conform stirileprotv.ro

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a murit la varsta de 22 de ani, dupa ce a stat 6 luni in coma. Tanara a fost gasita inconstienta in cada, la inceputul anului

Ea a murit in centrul de ingrijire din Atlanta unde a fost internata la 24 iunie. Potrivit declaratiei facute familiei de un specialist, nu a existat nicio sansa de recuperare. Bobbi Kristina a fost gasita inconstienta in cada din locuinta ei pe 31 ianuarie si politia crede ca a stat sub apa intre 2 si 5 minute.
 

Paramedicii au putut sa o resusciteze, dar ea a fost plasata apoi in coma indusa si se afla la spital sub monitorizare permanenta.In cele din urma, Pat Houston si Bobby - co-tutorii lui Bobbi Kristina - au trebuit sa ia decizia de a i se retrage medicamentele.
 

A fost un moment rar cand Houston si Brown au cazut de acord dupa ce s-au luptat asupra starii lui BK de-a lungul spitalizarii ei, noteaza site-ul web american specializat in viata celebritatilor, relateaza Agerpres.
 

Nici acum nu se stie clar ce s-a intamplat cu unica fiica a regretatei cantarete si nici daca a fost vorba despre un accident provocat de probleme medicale sau, dupa cum a speculat media americana, de consumul de alcool sau droguri. A fost luata in considerare si varianta crimei.

 

In orice caz, prietenul ei, Nick Gordon, ar fi prima persoana suspectata. Politia a declarat ca erau vanatai pe fata si corpul lui Bobbi Kristina, dupa ce Gordon si un prieten, Max Lomas, au gasit-o in cada.
Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze de droguri in 2012, in timp ce era intr-o cada de baie, la Beverly Hilton Hotel, aminteste tmz.com.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies