marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fiica lui Sylvester Stallone a debutat ca model. Cat de frumoasa este fata legendarului actor

Sylvester Stallone se mandreste cu o familie superba. Celebrul star de filme de actiune are atat o sotie superba, cat si trei fiice care impresioneaza prin frumusetea lor.

Fiica lui Sylvester Stallone a debutat ca model. Cat de frumoasa este fata legendarului actor

Pe marele ecran prefera sa joace roluri de dur. Cand nu e pe platourile de filmare insa, Sylvester Stalllone este un familist convins si total dedicat sotiei sale, Jennifer Flavin, si celor trei fiice: Sophia, Sistine si Scarlet.
 

Desi sunt toate la fel de frumoase, in urma cu putin timp, Sistine a reusit sa il faca mandru pe celebrul ei tata, dupa ce a obtinut primul contract cu adevarat important din cariera la care aspira, adica cea de model. Mai exact, Sistine a pozat pentru celebra revista de moda "Teen Vogue" si a demonstrat ca a mostenit talentul de a poza al mamei ei.
 

 

Extrem de incantat de reusite, de atunci, Sylvester se lauda peste tot cu ea si, recent, a publicat o imagine noua cu fata lui, in care a scris: "Eu, alaturi de fiica mea, Sistine, care vrea sa fie model in adevaratul sens al cuvantului. Am incredere ca poti s-o faci. Sunt mandru cand copiii mei muncesc pentru a ajunge unde vor".

Vezi aici imaginile 



Modifică setările cookies