marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fifty Shades of Grey, cel mai urmarit trailer din 2014: 36 de milioane de vizualizari intr-o saptamana

Asa cum era de asteptat, lansarea trailerului pentru Fifty Shades of Grey a creat isterie in randul femeilor. Astfel, Fifty Shades of Grey a devenit cel mai urmarit trailer al anului de pana acum, cu 36 de milioane de vizualizari in nicio saptamana, anunta cei de la Hollywood Reporter.

Fifty Shades of Grey, cel mai urmarit trailer din 2014: 36 de milioane de vizualizari intr-o saptamana

 

Filmul bazat pe romanul bestseller scris de E.L. James este unul dintre cele mai asteptate din 2015, iar asta s-a vazut din primele reactii. Imediat dupa lansarea oficiala a trailerului, retelele de socializare au explodat, iar Fity Shades of Grey a devenit cel mai discutat subiect.

 

 

 

 

Cei de la Hollywood Reporter anunta ca Fifty Shades of Grey este cel mai urmarit trailer al anului, pana acum, depasind alte filme populare ca Teenage Mutant Ninja Turtles, Godzilla sau Transformers:Age of Extinction. Conform analizei facute de compania Zefr, Fifty Shades of Grey a adunat 36 de milioane de vizualizari, urmat de Teenage Mutant Ninja Turtles, cu 31 de milioane de vizualizari, Godzilla sau Transformers: Age of Extinction, ambele cu 26 de milioane de vizualizari. Insa, din spate puternic vine The Hobbit: The Battle of The Five Armies, trailer ce s-a lansat acum 2 zile si deja are pe contul oficial de Youtube, peste 5 milioane de vizualizari si ar putea deveni cel mai urmarit trailer al anului in urmatoare perioada.

 

Godzilla si Transformers:Age of Extinction sunt printre cele mai profitabile filme ale anului, cu incasari de 498 de milioane de dolari, respectiv 966 de milioane de dolari.Fifty Shades of Grey urmeaza sa se lanseze in cinema, anul viitor, pe 14 februarie.

 

 

 

Milioane de femei asteapta sa vada filmul adaptat dupa trilogia romanelor erotice scrise de autoarea britanica E.L.James. Dakota Johnson o va juca pe Anastia Steele, tanara studenta virgina care se indragosteste de miliardarul playboy Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan. Rita Ora urmeaza sa o portretize pe Mia, sora lui Christian Grey. Luke Grimes va fi fratele lui Christian Grey, Elliot.

 

Pana acum, romanele lui E.L. James s-au vandut in peste 90 de milioane de copii in lumea intreaga, devenind un adevarat fenomen in special, in randul femeilor.  Cartea care urmareste aventurile sexuale ale unei tinare studente virgine, Anastasia, care incheie un soi de contract sexual cu un miliardar pervers, Christian, a creat o frenezie uriasa in randul cititoarelor, iar cartile au fost poreclite "mummy porn".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies