marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fifty Shades of Grey, cel mai bine primit film non-3D lansat vreodata in Romania: cati romani au urmarit aventurile lui Christian Grey si Anastasia Steele

Fifty Shades of Grey/Cincizeci de umbre ale lui Grey a dominat fara drept de apel box-office-ul romanesc! Dupa un succes rasunator in cinematografele din intreaga lume, "febra Grey" a atins si publicul din Romania, care s-a dus intr-un numar record sa vada povestea neconventionala dintre Christian Grey si Anastasia Steele.

Fifty Shades of Grey, cel mai bine primit film non-3D lansat vreodata in Romania: cati romani au urmarit aventurile lui Christian Grey si Anastasia Steele

145.886 de romani au fost sedusi de Fifty Shades of Grey in weekendul de lansare, incasarile ridicandu-se la 2.770.000 lei! Aproape 70 la suta din spectatorii romani care au mers la cinema in weekendul 13-15 februarie au ales povestea lui Christian si a Anastasiei, doi oameni care se intalnesc printr-o intamplare a sortii, si descopera apoi ca fiecare devine punctul vulnerabil al celuilalt.

 

 

Fara efecte speciale, fara conversie in 3D sau IMAX, cel mai asteptat film al anului a sedus publicul roman, dominand fara echivoc topul incasarilor din cinematografe, fiind cel mai de succes film non-3D lansat vreodata in Romania si filmul cu cel mai bun weekend de lansare distribuit de Ro Image 2000 in cei 17 ani de existenta.

 

 

Potrivit Hollywood ReporterFifty Shades of Grey a avut cel mai bun debut din toate timpurile in 11 dintre tarile in care s-a lansat, printre care Italia, Cehia, Polonia si Ucraina. Iar in alte 31 de tari in care s-a lansat, pelicula cu Jamie Dornan si Dakota Johnson s-a situat pe primul loc. De altfel, Fifty Shades of Grey a devenit si cel mai bun film la debut pentru studiourile Universal, in aproximativ 30 de tari.

 

Rezultatele din primele zile ale filmului Fifty Shades of Grey sunt cu atat mai remarcabile intrucat pelicula a obtinut un rating R, adica minorii trebuie sa fie insotiti de un adult si sa li se dea voie, din cauza scenelor de nuditate explicita.La nivel global, cartea lui E.L.James s-a vandut in peste 100 de milioane de exemplare si a fost tradusa in 52 de limbi.  Filmul, la nivel global a reusit in primele 4 zile, sa adune incasari totale de 239 de milioane de dolari. Bugetul productiei a fost de doar 40 de milioane de dolari.
 

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies