marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fetite-vedeta care s-au transformat in femei superbe. Cele mai reusite schimbari prin care au trecut

S-au lansat in showbiz de la varste fragede, iar multi dintre fani le-au vazut crescand pe micile si marile ecrane. De aceea, am vrut sa ti le prezentam pe foste fetite-vedeta, care acum sunt femei superbe, admirate de milioane de oameni din intreaga lume.

Fetite-vedeta care s-au transformat in femei superbe. Cele mai reusite schimbari prin care au trecut

Emma Watson

Nu e copil sau adult care sa nu fi auzit de Hermione Granger, vrajitoarea talentata care i-a stat alaturi lui Harry Potter in lupta contra Lordului Cap-de-Mort. Personajul a fost adus la viata de Emma Watson, care a primit rolul la 9 ani. Acum, tanara are 24 si e considerata una dintre cele mai frumoase femei ale lumii.

 

 

 

 


Kristen Stewart

Nu multi stiu ca, inainte sa devina eroina filmului "Twilight", Kristen Stewart a aparut in productii Disney si, mai apoi, in filme de lung metraj in care a jucat alaturi de nume mari din showbiz. Initial, tanara a fost doar o fetita-minune, care i-a cucerit pe producatori cu talentul ei.
 

 

 


 Natalie Portman

A impresionat in "Leon", filmul in care a jucat pe cand avea 11 ani alaturi de Jean Reno si Gary Oldman. Succesul comercial l-a cunsocut insa cand a aparut in Star Wars. Natalie este detinatoare unui premiu Oscar si putini sunt cei care vor uita rolul pe care l-a facut in "Black Swan".

 

 

Citeste continuarea pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies