marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fetita care dansa cu Leonardo DiCaprio in Titanic: ce s-a intamplat cu ea si cum arata la 18 ani de la aceasta scena

Milioane de tinere si-ar fi dorit sa fie fetita care dansa cu Leonardo DiCaprio, in Titanic. La 18 de ani de la blockbusterul lui James Cameron, aceasta este complet transformata si isi aduce aminte cu placere de clipele petrecute pe platouri, alaturi de Leonardo DiCaprio.

Fetita care dansa cu Leonardo DiCaprio in Titanic: ce s-a intamplat cu ea si cum arata la 18 ani de la aceasta scena

Alexandrea Owens a jucat-o pe micuta Cora Cartmell, fetita care danseaza cu Leonardo DiCaprio dupa ce acesta reuseste sa urce pe cel mai mare pachebot din lume la acel moment, vestitul Titanic.

Au trecut 18 ani de la "Titanic", dar Alexandrea are amintiri placute, in special cu Leonardo DiCaprio. Aceasta a povestit pentru Buzfeed ca starul s-a purtat foarte frumos cu ea. "In pauzele de filmare, era vesel si dragut. Imi comanda bomboane si sandwich-uri. Este si un dansator excelent, ma facea sa rad si ma ajuta cand trebuia sa filmez" a declarat aceasta.

 

My mom found an essay I wrote in elementary school documenting the Titanic process. Some highlights: "I've always wanted...

Posted by Alex Owens-Sarno on Thursday, June 4, 2015

Aceasta avea 8 ani cand a jucat in Titanic, dar, acum, la 26 de ani, inca este in cautarea rolului cu care sa dea lovitura la Hollywood. Pe pagina ei de Facebook, tanara a publicat o serie de imagini de la filmarile "Titanic", in semn ca inca nu a uitat cel mai important film din viata ei, pana acum.

 

 

Photo Cred Andrea Breci of Green Feather Photography.

Posted by Alex Owens-Sarno on Tuesday, July 30, 2013

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies