marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fetele BUNE renunta la haine si se fac RELE! 10 actrite care s-au facut fete rele

N-au fost intotdeauna fetele teribile de la Hollywood, dar au dat lumea peste cap cu noile roluri. Au renuntat la haine si la inhibitii si-au trecut in echipa cealalta. Ele sunt 10 actrite bune care s-au facut rele!

Fetele BUNE renunta la haine si se fac RELE! 10 actrite care s-au facut fete rele

10. Cameron Diaz - Bad Teacher (2011)

Actrita care si-a facut acea intrare memorabila in The Mask in 1994, n-a fost niciodata cea mai cuminte, dar vara asta ofera oportunitatea spectatorilor s-o vada intr-o ipostaza... jucausa. Diaz o interpreteaza pe doamna Halsey, o profesoara de liceu care uraste copiii, injura, doarme in post si se dezbraca pentru a spala o masina in scopuri caritabile. A, caritatea consta intr-o pereche de silicioane. Dar nu trebuie contestata tehnica sa neconventionala de a spala o masina... poate se naste o moda.

9. Anne Hathaway – Love And Other Drugs (2010)

Rolurile sale devin din ce in ce mai provocatoare si-a dovedit ca poate fi dezinhibata inca din filmul The Princess Diaries, dar anul trecut Hathaway a lasat deoparte imaginea de adolescenta si a sarit in patul unui vanzator de droguri. Nimeni altul decat Jake Gyllenhaal. Ei, cine ar fi putut sa-i reziste? Tranzitia actritei la roluri serioase, de adult a fost una de apreciat pentru ca n-a picat in extrema vulgaritatii.



8. Jennifer Aniston – Horrible Bosses (2011)

Aniston este tipologia femeii in cautare de iubire, tipa draguta pe care o compatimesti. A venit timpul sa ingroape imaginea de ingeras si sa-si etaleze calitatile de femeie rea. Ca parte din angajatorii cei rai, Jen isi seduce angajatii ca mai apoi sa-i santajeze. Mare parte din film o puteti vedea in lenjerie intima, mancand banane sau produse alimentare cu tenta erotica. Cine-ar fi crezut?

7. Natalie Portman – No Strings Attached (2011)

N-a fost ea exemplul cuminteniei, dar Natalie a aratat cat de mult a crescut si ce femeie a devenit alaturi de Ashton Kutcher. A castigat un Oscar pentru rolul din drama Black Swan si are si acolo cateva secvente memorabile, printre care momentul cu Mila Kunis. In comedia romantica No Strings Attached a lasat deoparte atitudinea de printesa si nu numai.



6. Dakota Fanning – The Runaways (2010)

Actrita nu s-a tinut departe de rolurile pentru adulti, in ciuda varstei sale. A starnit controverse cu rolul cantaretei Cherie Currie in filmul biografic al trupei de punk. Chiar daca Currie nu avea 16 ani cand s-a alaturat trupei, asta n-a impiedicat-o pe Fanning sa renunte la haine de dragul artei, desi abia implinise varsta legala pentru asta. A declarat ca renunta la filme pana termina liceul.

5. Kristen Stewart – Welcome To The Rileys (2010)

Este cunoscuta datorita rolului din Twilight unde o interpreteaza pe Bella, o tanara care s-a indragostit de un vampir. Dar si Kristen, cu toata candoarea sa, are o parte intunecata pe care a dezvaluit-o in filmul indie vazut de putina lume, Welcome To The Rileys. A jucat rolul unei stripteuze care este platita de un barbat cu 100 de dolari pe zi pentru a renunta la job.



4. Jessica Alba – The Killer Inside Me (2010)

Alba s-a lansat ca dura din serialul TV regizat de James Cameron, Dark Angel, dar s-a reinventat ca fetita din comediile romantice sau il rol de supereroina (Fantastic Four). De curand a trecut de cealalta baricada si joaca rolul unei prostituate in thrillerul regizat de  Michael Winterbottom.



3. Megan Fox – Jennifer's Body (2009)

Cunoscuta datorita filmului Transformers, ea a inceput intr-o comedie TV, Hope&Faith. Acum a devenit un sex simbol si un magnet pentru taloide. Mizand pe sexualitatea sa nu i-a fost greu sa interpreteze rolul de devoratoare de barbati. In Jonah Hex (2010) are un rol asemanator si in 2008 a jucat intr-un film numit Whore (Prostituata).



2. Scarlett Johansson – Iron Man 2 (2010)

Nici Johansson nu poate fi declarata o fata buna intru totul, ea avand cateva scapari (The Black Dahlia si The Man Who Wasn't There), dar in ultima vreme fata rea a iesit la iveala. Intai a fost The Spirit unde a  fost delicios de diabolica in rolul lui Silken Floss, iar acum s-a strecurat intr-un costum de piele pentru a juca un spion misterios in Iron Man 2. Abilitatile sale in artele martiale l-au dat  gata pe Tony Stark.



1. Angelina Jolie – Gia (1998)

Poate va e greu sa va imaginati ca Jolie a fost buna inainte sa fie rea. Dar fiica lui Jon Voight a inceput cu stangul in filme precum Hackers si Cyborg 2. A devenit celebra odata cu filmul TV Gia unde a jucat rolul modelului Gia Carangi unde a trebuie sa renunte la haine si sa se sarute cu colega sa de platou, Elizabeth Mitchell. Cei din echipa de casting au recunoscut fata rea din spatele acelui chip aproape angelic si daca nu ne credeti pe cuvant, uitati-va la Wanted, Beowulf sau Girl, Interrupted pentru dovezi.

Sursa: virginmedia.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies