marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de Film de la Venetia: productia Birdman, in regia lui Alejandro González Inarritu va deschide editia din acest an. Vezi aici primul trailer

Lungmetrajul "Birdman", regizat de Alejandro González Iñárritu, care are in distributie o serie de actori celebri, precum Michael Keaton, Naomi Watts, Edward Norton si Emma Stone, va deschide cea de-a 71-a editie a Festivalului International de Film de la Venetia.

Festivalul de Film de la Venetia: productia Birdman, in regia lui Alejandro González Inarritu va deschide editia din acest an. Vezi aici primul trailer


Filmul regizorului mexican, care nu a fost finalizat la timp pentru a fi inclus in selectia de la Cannes, va fi proiectat pe 27 august in celebrul complex Lido din Venetia, relateaza allocine.fr. La patru ani dupa "Beautiful", Alejandro González Iñárritu revine la Venetia cu o comedie neagra. Acest film prezinta portretul unui fost star al filmelor cu super-eroi, interpretat de Michael Keaton, care incearca sa revina in actualitate si sa aiba din nou succes cu ajutorul unei piese pe Broadway. Din distributia peliculei mai fac parte Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts si Zach Galifianakis.

 

 


Potrivit site-ului revistei Variety, acest film, al carui titlu complet este "Birdman or the Unexpected Virtue of Ignorance", va fi lansat in Statele Unite ale Americii pe 17 octombrie si pe plan international in prima parte a anului 2015. Regizorul Alejandro González Iñárritu reprezinta un cineast apreciat la Venetia, unde a avut succes cu filmul "21 Grams" in 2003, pentru care Sean Penn a castigat Coppa Volpi pentru cel mai bun actor. De asemenea, regizorul mxican a fost membru al juriului de la Venetia in anul 2007.

 

La fel ca anul trecut, cand festivalul s-a deschis cu proiectia filmului "Gravity", regizat tot de un cineast mexican, Alfonso Cuaron, organizatorii au decis sa deschida evenimentul din acest an cu un film cu sanse reale in sezonul Oscarurilor, intrucat Mostra a devenit o veritabila trambulina de lansare a peliculelor care sunt de regula premiate in sezonul urmator. Spre deosebire de "Gravity", care a fost proiectat la Venetia in afara competitiei, filmul "Birdman", regizat de Alejandro González Iñárritu, face parte din competitia oficiala si va concura pentru marele trofeu al festivalului, Leul de Aur.
 

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies