marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de Film de la Venetia. "La La Land" i-a uimit pe critici. Rochia cu care Emma Stone a atras toate privirile

"La La Land", un uimitor musical romantic, cu ambitii de Oscar, a vrajit criticii miercuri seara, la deschiderea Festivalului de film de la Venetia.

Festivalul de Film de la Venetia. La La Land i-a uimit pe critici. Rochia cu care Emma Stone a atras toate privirile

La randul sau, actrita din rolul principal, Emma Stone, a facut senzatie pe covorul rosu. La Festivalul din Laguna, Romania este prezenta cu scurtmetrajul "Prima noapte", scris si regizat de Andrei Tsnase.

 

 


Actrita in varsta de 27 de ani a aratat senzational intr-o rochie in stilul anilor 20. Alaturi de Emma Stone, au atras privirile Barbara Palvin, un manechin de origine maghiara, dar si o frumsete britanica, Gemma Arterton, fosta fata Bond.

Legendarul Jeremy Irons a venit alaturi de sotia lui, Sinead Cusack. In musicalul "La La Land", Emma Stone joaca rolul unei actrite aspirante, iar Ryan Gossling este un pianist care se lupta sa razbeasca. Pe masura ce carierele lor iau avant, apar insa problemele in relatia lor.

"La La Land" a fost prima din cele 20 de pelicule care aspira la marele trofeu, Leul de Aur.


Cea de-a 73-a editie a celui mai vechi festival de film se desfasoara in conditii sporite de securitate, cu strazi inchise in jurul Palatului Cinematografiei si controale suplimentare. In plus, in semn de respect pentru victimele cutremurului de saptamana trecuta, dineul de gala prevazut dupa ceremonia de deschidere a fost anulat.

Sursa: Stirile PROTV

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies