marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de film de la Berlin. Richard Gere si-a promovat pelicula, "The Dinner" si l-a criticat pe Donald Trump

Richard Gere a fost primit cu mare incantare la festivalul de film din Berlin. Actorul isi promoveaza pelicula "The Dinner", care a avut premiera mondiala in cadrul Berlinalei si a fost inclusa in cursa pentru Ursul de aur.
Festivalul de film de la Berlin. Richard Gere si-a promovat pelicula, The Dinner si l-a criticat pe Donald Trump

Starul de la Hollywood nu a aparut insa singur la eveniment, ci cu iubita, care are jumatate din varsta lui.

Richard Gere s-a afisat pe covorul rosu in compania mult mai tinerei lui iubite. Actorul de 67 de ani a strans-o in brate si a sarutat-o cu dezinvoltura pe Alejandra Silva, o frumoasa satena in varsta de 33 de ani. Cei doi formeaza un cuplu din 2015, desi starul este si acum in proces de divort.


Gere si-a pastrat starea de exuberanta pe tot parcursul serii si l-a luat in brate - cu entuziasm - si pe regizorul Oren Moverman


Pe de alta parte, in randul doamnelor, vedetele serii au fost actritele Laura Linney si Rebecca Hall.


Gere a prezentat publicului de la Berlinala pelicula "The Dinner", o ecranizare a thrillerului cu acelasi nume, semnat de Herman Koch. Filmul vorbeste despre cate este dispus sa faca un parinte ca sa isi protejeze copilul care a comis o crima infioratoare.


La conferinta de presa, discutia despre cinematografie a luat o turnura politica, iar Richard Gere si-a expus pe larg nemultumirile.


Richard Gere: "Numarul atacurilor motivate rasial a crescut enorm in Statele Unite, dupa ce Trump si-a anuntat candidatura. Din pacate, avem lideri care stimuleaza frica, iar frica ne impinge sa facem lucruri oribile. Este unul dintre subiectele abordate in film. Trebuie sa fim foarte atenti cum vorbim unul cu celalalt si cum ne caracterizam unul pe altul. Cel mai rau lucru facut de Trump a fost ca a asociat cuvintele "refugiat" si "terorist"."

In "The Dinner", Laura Linney apare in rolul mamei. Actrita spune ca i-a fost foarte comod sa joace alaturi de Gere, care l-a intrepretat pe unchiul copilului vinovat.

Laura Linney, actrita: "Am evoluat profesional alaturi de Richard. Mi-a devenit necesar ca, odata la zece ani, sa vorbesc cu el si sa vedem ce s-a mai intamplat in viata fiecaruia, daca am mers in paralel sau daca vreunul "a luat-o pe aratura".

"The Dinner" este proiectat in competitia oficiala, alaturi de alte 16 pelicule. Juriul va anunta castigatorii in 18 februarie.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies