marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Fast and Furious 7: Imagini noi din filmul care anunta schimbari spectaculoase pentru una dintre cele mai de succes francize. Ce se intampla cu Vin Diesel

Dupa ce zilele trecute o prima poza oficiala din timpul filmarilor pentru franciza Fast and Furious a fost facuta publica, producatorii au postat o serie noua de imagini din timpul filmarilor productiei.

Fast and Furious 7: Imagini noi din filmul care anunta schimbari spectaculoase pentru una dintre cele mai de succes francize. Ce se intampla cu Vin Diesel

articole relationate

VEZI AICI FOTOGRAFIILE!

Presa americana anunta ca in urmatorul film al francizei Fast & Furious un alt personaj va avea soarta lui Han. Vin Diesel si Paul Walker care ii vor interpreta pe deja celebrii Dominic Toretto si Brian O’Conner au fost vazuti filmand scena unei inmormantari cu Chris “Ludacris” Bridges in Atlanta, Georgia.
 

Avand o expresie solemna si indurerata, Vin Diesel sta langa de un cosciug, detalii despre personaul care ar urma sa moarai in Fast and Furious 7 nefiind inca dezvaluite. Unele zvonuri sugereaza ca ar putea fi vorba despre un prieten al lui Dom care a murit la sfarsitul peliculei anterioare in care Letty despre care se crezuse ca a fost ucisa in a patra aparitie a francizei, s-a intors printre maniacii vitezei.



 

In cel de-al saptelea film va reveni si Sean Boswell care a interpetat rolul lui Lucas Black in The Fast And The Furious: Tokyo Drift.
 

A treia pelicula, Tokyo Drift, a imbogatit distributia francizei cu Lucas, elev al unui liceu american care s-a indreptat catre est pentru a petrece timp cu tatal sau si care va intra in universul curselor cu masini, si Twinkie –interpretat de rapper-ul Bow Wow- despre care se zvoneste ca va aparea si in urmatorul proiect al producatorilor francizei Fast and Furious.


Jason Statham, care a avut un rol minor in partea a sasea interpretandu-l pe Shaw, va continua si el colaborarea cu Universal Pictures si in Fast and Furious 7, acesta fiind deja familiarizat cu filmele de actiune ca urmare a performantei din seria The Transporters si The Expendables.


Pelicula va fi turnata in mai multe locatii, adica in America, Tokyo, dar si Dubai.
 

Fast and Furious 7 va fi lansat pe marile ecrane in Marea Britanie pe 25 iulie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies